Turkish Airlines: Επίσημος χορηγός του UEFA Champions League

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 14:12
Turkish Airlines: Επίσημος χορηγός του UEFA Champions League

Η Turkish Airlines γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρεία που χορηγεί το UEFA Champions League, του οποίου ο τελικός τον Ιούνιο του 2023 θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεντρώνοντας εκατομμύρια ανθρώπους από 129 χώρες του κόσμου στους ουρανούς κάθε χρόνο, η Turkish Airlines έγινε ο επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, μιας από τις πιο δημοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις στον κόσμο. Αυτή η συνεργασία, η οποία θα είναι μια από τις πιο σημαντικές συμφωνίες χορηγίας στην ιστορία του τουρκικού αθλητισμού, έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς ο τελικός του UEFA Champions League αυτής της σεζόν θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης στις 10 Ιουνίου 2023.

Η διοργάνωση του UEFA Champions League στην οποία θα συμμετέχει η Turkish Airlines ως επίσημος χορηγός φτάνει τους 678 εκατομμύρια τηλεθεατές σε 200 χώρες μέσω περισσότερων από 70 ραδιοτηλεοπτικών φορέων. Οι οπαδοί συμμετέχουν επίσης στον ενθουσιασμό του Champions League στα social media με 28 εκατομμύρια engagements. Η Turkish Airlines θα έχει ευρύ φάσμα δικαιωμάτων έκθεσης, λογότυπου και ονόματος, κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των οθονών LED που περιβάλλουν το γήπεδο. Ως μέρος της συμφωνίας, ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας θα συνεργαστεί επίσης με το UEFA Super Cup, τους τελικούς του UEFA Futsal Champions League και τους τελικούς του UEFA Youth League ως επίσημος χορηγός.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας χορηγίας του UEFA Champions League και της Turkish Airlines πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Haliç στην Κωνσταντινούπολη με τη συμμετοχή του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines Ahmet Bolat μαζί με ανώτερα στελέχη της Turkish Airlines και τον Πρόεδρο της UEFA Aleksander. Ο Čeferin μαζί με τον διευθυντή μάρκετινγκ της UEFA Guy-Laurent Epstein.

Σχετικά με τη χορηγία, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, Ahmet Bolat, δήλωσε: «Ως Flag Carrier Airline της χώρας μας, είμαστε ενθουσιασμένοι για τη χορηγία μας στο UEFA Champions League, έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς αγώνες στον κόσμο. Με τη χώρα μας να ανοίγει τα φτερά της προς την 100η επέτειο της Δημοκρατίας μας, ανεβάζουμε το brand της Turkish Airlines στα ύψη. Με αυτή τη χορηγία, θα μεταφέρουμε το σήμα της Turkish Airlines σε τέσσερις γωνιές του κόσμου και θα φέρουμε ολόκληρο τον κόσμο κοντά στην Κωνσταντινούπολη στις 10 Ιουνίου 2023. Πιστεύουμε στην ενωτική δύναμη του αθλητισμού που ενώνει διαφορετικούς πολιτισμούς και στοχεύουμε να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε μέρος στα κορυφαία τουρνουά του κόσμου.”

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA Guy-Laurent Epstein δήλωσε: «Το UEFA Champions League είναι η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση στον κόσμο και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε την Turkish Airlines ως συνεργάτη. Και οι δύο μοιραζόμαστε την παγκόσμια εμβέλεια, συνδέοντας θαυμαστές σε όλες τις ηπείρους και χαιρόμαστε που η πρώτη τους σεζόν ως συνεργάτης θα κορυφωθεί στον τελικό αυτού του διάσημου τουρνουά που διεξάγεται εντός έδρας στην Κωνσταντινούπολη. Και οι δύο μοιραζόμαστε παρόμοια πάθη και πιστεύουμε πραγματικά ότι ο ουρανός είναι το όριο όταν πρόκειται για τη συνεργασία μας».

Η Turkish Airlines ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που συνεργάστηκε με την UEFA ως επίσημος χορηγός αεροπορικών εταιρειών της για το UEFA EURO 2016. Η αεροπορική εταιρεία πραγματοποίησε επίσης χορηγίες με εξέχουσες ομάδες όπως FC Barcelona, ​​Manchester United FC, Borussia Dortmund, Olympique de Marseille και River Πλάκα. Η διαφήμιση της Turkish Airlines “The Selfie Shootout” με τους Κόμπι Μπράιαντ και Λιονέλ Μέσι είναι από τις διαφημίσεις με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας υποστηρίζει διαφορετικούς αθλητικούς κλάδους εκτός από το ποδόσφαιρο και είναι ο χορηγός της Turkish Airlines EuroLeague, του σημαντικότερου τουρνουά μπάσκετ της Ευρώπης από το 2010. Η Turkish Airlines παρέχει επίσης υψηλού επιπέδου υποστήριξη για αθλήματα όπως βόλεϊ, τένις, γκολφ, ράγκμπι και ιππασία.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok