«Ελ. Βενιζέλος»: Εγκαταστάθηκαν 350 νέες οθόνες FIDS
Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 16:23Στο πλαίσιο του εν εξελίξει έργου της ανανέωσης των οθονών των συστημάτων Απεικόνισης Πτήσεων (ΣΟΑΠ - FIDS), Δυναμικής Σήμανσης Διαχείρισης Αποσκευών και Ψηφιακής Διαχείρισης Περιεχομένου, το IT&T του «Ελ. Βενιζέλος» ολοκλήρωσε πρόσφατα την αντικατάσταση όλων των οθονών στην περιοχή των ελεγκτηρίων (check-in counters), συνολικά 150 οθόνες.
Επίσης, σε συνεργασία με το τμήμα Διαχείρισης Αποσκευών ολοκληρώθηκε και η αντικατάσταση των οθονών στον Χώρο Παραλαβής Αποσκευών του αεροδρομίου.
Συνολικά, 350 νέες οθόνες FIDS έχουν εγκατασταθεί μέχρι σήμερα, με στόχο την διαφύλαξη της επιχειρησιακής αρτιότητας και της απρόσκοπτης παροχής υπηρεσιών προβολής πληροφοριών προς όλους τους φορείς και ενδιαφερόμενους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
Σχετικά Άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ολοκλήρωση της συμμετοχής της Fairfax στην ERB Ασφαλιστική της Κύπρου -
Νέα πνοή στο Γλίνος Τρικάλων: Εγκαινιάστηκε ο νέος Κοινοτικός Χώρος με τη συνδρομή του Ιδρύματος Reale και της Υδρογείου Ασφαλιστικής -
Aegean: Αποχωρεί από τη θέση του CEO ο Δημήτρης Γερογιάννης -
Allianz: Μελέτη για τη ραγδαία αύξηση των ζημιών στις εταιρείες από διακοπή επιχειρηματικής λειτουργίας -
Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Πότε θα καταβληθούν -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου