Volotea: Δημιουργία βάσης στην Αθήνα και πτήσεις από 9 ευρώ
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 10:12Η Volotea θα δημιουργήσει 30 άμεσες θέσεις εργασίας στην Αθήνα, όπου η εταιρεία θα προσφέρει 320.000 αεροπορικές θέσεις, αυξάνοντας τη χωρητικότητά της κατά 160%.
Η Volotea, η αεροπορική εταιρεία που συνδέει πόλεις μεσαίου και μικρού μεγέθους στην Ευρώπη, ανακοινώνει τη δημιουργία νέας βάσης στην Αθήνα, η οποία θα είναι η 12η βάση της εταιρείας και πρώτη που δημιουργεί στην Ελλάδα. Επιπλέον, η Volotea ενισχύει την προσφορά προορισμών από την Αθήνα, με δύο νέα δρομολόγια προς τη Βερόνα και το Ηράκλειο.
Η Volotea θα ξεκινήσει την πρόσληψη πιλότων και πληρωμάτων καμπίνας στις αρχές του προσεχούς έτους, δημιουργώντας περίπου 30 άμεσες θέσεις εργασίας στην Αθήνα.
Παράλληλα, θα προσφέρει 320.000 αεροπορικές θέσεις, αυξάνοντας τη χωρητικότητά της κατά 160%. Η εταιρεία θα εκτελεί 2 νέα δρομολόγια, προς τη Βερόνα (έναρξη δρομολογίου στις 31/05/2018) και το Ηράκλειο (έναρξη δρομολογίου στις 26/04/2018). Οι πωλήσεις και για τα 2 δρομολόγια έχουν ήδη ξεκινήσει στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.volotea.com, καθώς και μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων. Πρόσθετα δρομολόγια θα ανακοινωθούν πριν από την εγκαινίαση της βάσης, στις 26 Απριλίου.
Οι νέες πτήσεις προστίθενται στους έξι προορισμούς που εξυπηρετεί ήδη η Volotea από την Αθήνα, από όπου πετά σε τέσσερις πόλεις στην Ιταλία (Βενετία, Μπάρι, Γένοβα, Παλέρμο), καθώς και στη Σαντορίνη και τη Μύκονο στο εσωτερικό.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Jaguar: Νέο ηλεκτρικό Type 01 με αρχική τιμή τα 130.500 δολάρια -
Allstate to hold Q3 2026 earnings call Nov. 5, 2026 -
Ποινική δίωξη σε βάρος του Φίλιππου Καμπούρη, της συζύγου του και των υπόλοιπων κατηγορουμένων -
Υδρόγειος Ασφαλιστική: Η Choose αναλαμβάνει την επικοινωνία για τη νέα εταιρική της ταυτότητα -
HDI Global: Διεθνής επέκταση στον κλάδο υγειονομικής περίθαλψης με επικεφαλής τον Colin Lavey -
ΟΔΔΗΧ: Στο 2,38% το επιτόκιο των εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας