Scoot: Η θυγατρική της Singapore Airlines με τις απευθείας πτήσεις Αθήνα-Σιγκαπούρη

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017 10:10

Η θυγατρική εταιρεία του ομίλου Singapore Airlines, που ξεκίνησε τις απευθείας πτήσεις Αθήνα – Σιγκαπούρη, μεγαλώνει, για να κάνει τα ταξίδια των ονείρων των επιβατών της πραγματικότητα.

Mόλις το περασμένο καλοκαίρι η Scoot «άνοιξε» τα φτερά της κατευθυνόμενη προς τη χώρα μας, πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη πτήση που εκτελείται από αερομεταφορέα χαμηλού κόστους, με την απόσταση να ξεπερνά τα 10.000 χιλιόμετρα.

Οι απευθείας πτήσεις Αθήνας – Σιγκαπούρης πραγματοποιούνται με Boeing αεροσκάφη 787 Dreamliner, προσφέροντας WiFi σύνδεση, παροχή ρεύματος ανά κάθισμα και δυνατότητα εξαγοράς και συγκέντρωσης μιλίων KrisFlyer της Singapore Airlines.

Η Scoot έχει μεταφέρει πάνω από επτά εκατομμύρια επισκέπτες από την πρώτη της πτήση το 2012. Είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο με στόλο που αποτελείται αποκλειστικά από αεροσκάφη 787 Dreamliner και πραγματοποιεί πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης και Σίδνεϊ, Αθήνας, Χρυσής Ακτής, Μπανγκόκ, Ταϊπέι, Τόκιο, Σεούλ, Χονγκ Κονγκ, Περθ, Οσάκα, Μελβούρνης, Τζέντα, Αμριτσάρ, Σαπόρο, Tianjin, Shenyang, Nanjing, Qingdao, Kaohsiung, Hangzhou, Guangzhou, Chennai, Jaipur, Dalian και… Honolulu.

Ψηφίστηκε ως η «καλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους» (Ασία/Ειρηνικός) για το 2015-16 από την AirlineRatings.com και κατετάγη στην κορυφή των δέκα καλύτερων αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους στον κόσμο για το 2015 από τη Skytrax.

Οι επιβάτες της Scoot έχουν τη δυνατότητα να οργανώνουν την εμπειρία τους στο αεροσκάφος όπως εκείνοι επιθυμούν, επιλέγοντας από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Για παράδειγμα, στην οικονομική θέση, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο κάθισμα standard ή stretch με απόσταση 30″ έως 34″ από το μπροστινό κάθισμα αντίστοιχα.

Για τους επισκέπτες που επιθυμούν ένα ήσυχο ταξίδι, υπάρχει η «Scoot-in-Silence Economy», η ζώνη της οικονομικής θέσης στην οποία δεν παρευρίσκονται μικρά παιδιά, ώστε να εξασφαλιστεί ένα ήσυχο ταξίδι για όσους επιθυμούν να ξεκουραστούν για να είναι σε φόρμα όταν θα φτάσουν στη Σιγκαπούρη.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε και η συγχώνευση των Scoot και Tigerair στον ενιαίο αερομεταφορέα Scoot. Ο νέος αερομεταφορέας θα παρέχει προσφορές σε εισιτήρια, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο συνδυαστικό δίκτυο των 60 προορισμών σε 17 χώρες, καθώς και καλύτερες συνδέσεις, αφού χρησιμοποιεί τον στόλο των μεγαλύτερων αεροσκαφών 787s και των μικρότερων Airbus A320s για βελτίωση των χρόνων στις συνδέσεις με τη Σιγκαπούρη.

Με αυτό τον τρόπο, όλο και περισσότεροι Έλληνες, καθώς και ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, θα πραγματοποιούν ταξίδια σε χαμηλές τιμές σχεδόν σε όλο τον πλανήτη.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok