«Έφυγε» από τη ζωή ο Παναγιώτης Λατσούδας
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 10:59Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Λατσούδας, ο πρώην ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας Ευρωπαϊκή Πρόνοια και ιστορικός πρόεδρος της ΑΕΝΚ.
Ο Παναγιώτης Λατσούδας έφυγε από τη ζωή χθες, σκορπώντας θλίψη στο χώρο της Ασφάλισης, αλλά και σε αυτόν του ελληνικού μπάσκετ, που έχασε ακόμα έναν σπουδαίο παράγοντα.
Ήταν ένας άνθρωπος που, εκτός της αποδεδειγμένης μεγάλης του αγάπης για τον ασφαλιστικό κλάδο, αποτέλεσε σπουδαίο παράγοντα του ελληνικού μπάσκετ που γιγάντωσε το Σύλλογο των βορείων προαστίων και τον οδήγησε από τις τοπικές κατηγορίες μέχρι την Α1.
Στα χρόνια της προεδρίας του, η ομάδα της Κηφισιάς πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία, φτάνοντας στα υψηλότερα στρώματα της Stoiximan.gr Basket League από τα τοπικά της ΕΣΚΑ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Allstate to hold Q3 2026 earnings call Nov. 5, 2026 -
Ποινική δίωξη σε βάρος του Φίλιππου Καμπούρη, της συζύγου του και των υπόλοιπων κατηγορουμένων -
Υδρόγειος Ασφαλιστική: Η Choose αναλαμβάνει την επικοινωνία για τη νέα εταιρική της ταυτότητα -
HDI Global: Διεθνής επέκταση στον κλάδο υγειονομικής περίθαλψης με επικεφαλής τον Colin Lavey -
ΟΔΔΗΧ: Στο 2,38% το επιτόκιο των εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας -
Life Plan: Επετειακό ταξίδι στο Βιετνάμ και βραβεύσεις συνεργατών για τα 15 χρόνια λειτουργίας της