Groupama Ασφαλιστική: «Αέρας» Ολυμπιάδας στα γραφεία της
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 14:16Στα γραφεία της Groupama Ασφαλιστικής βρέθηκαν την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, τρεις βετεράνοι αθλητές του στίβου, που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα, το 1996.
Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τότε που έλαβαν ατομικά ασφαλιστήρια ζωής ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους στον ελληνικό αθλητισμό.
Η Όλγα Βασδέκη (άλμα εις μήκος-τριπλούν), ο Λάμπρος Παπακώστας (άλμα εις ύψος) και ο Άγγελος Παυλακάκης (100 μέτρα) συναντήθηκαν με τον Γενικό Διευθυντή της Groupama Ασφαλιστικής, Χρήστο Κάτσιο, και παρέλαβαν τις επιταγές για την είσπραξη του χρηματικού ποσού που απορρέει από τη λήξη των συμβολαίων τους.
Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Χρήστος Κάτσιος δήλωσε: «Η σημερινή επίσκεψη των τριών Ολυμπιονικών στα γραφεία μας, σίγουρα ξυπνάει μνήμες από το ένδοξο παρελθόν του ελληνικού αθλητισμού! Η Όλγα, ο Λάμπρος και ο Άγγελος, έκαναν περήφανη την πατρίδα μας και γι’ αυτόν το λόγο, εμείς στην Groupama Ασφαλιστική είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τους έχουμε ξανά κοντά μας για να τους παραδώσουμε το κεφάλαιο που συγκεντρώθηκε αυτά τα 20 χρόνια».
Η Groupama Ασφαλιστική, όπως πάντα πράττει, θα υποστηρίζει και θα επιβραβεύει αυτούς που παραμένουν προσηλωμένοι στους στόχους τους και εργάζονται σκληρά για να τους επιτύχουν.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Πότε θα καταβληθούν -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου -
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση χρήσης κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους κάτω των 15 ετών -
Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v G. P. Zafirakis with Classic Maritime -
FARAD S.A. marks a new era of growth at its state-of-the-art facilities in Paiania -
Top Ships Inc. Announces Acquisition of four High Specification Ice Class 1A Newbuilding MR Tankers and Gross Revenue Backlog of about $1.24 Billion