Brokers Union: Ετήσια συνάντηση συνεργατών Βορείου Ελλάδος
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 16:27Στο ξενοδοχείο «Makedonia Palace» στη Θεσσαλονίκη στις 27/3/2019 η Brokers Union πραγματοποίησε με επιτυχία την ετήσια συνάντηση των συνεργατών Βορείου Ελλάδος με θέμα «Η επόμενη ημέρα της Brokers Union».
Η Βrokers Union «την επομένη ημέρα» τίθεται στην υπηρεσία του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, ήταν το μήνυμα του προέδρου κ. Νικόλαου Βελλιάδη.
Η δόμηση ενός υγιούς δικτύου πωλήσεων στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος συνεχίζει να περιλαμβάνεται στους άμεσους στόχους της και για το 2019.
Μεταξύ άλλων, ο κύριος Βελλιάδης ανέπτυξε εκτεταμένα τις υποχρεώσεις και τις συνέπειες μη εφαρμογής του νέου νόμου 4583-IDD. Αναφέρθηκε στη δυνατότητα που παρέχει η BU στους συνεργάτες της, μέσω των εφαρμογών που δημιουργήθηκαν στο Web με σκοπό την υποστήριξη του δικτύου Συνεργατών και τη διευκόλυνση στην καθημερινότητά τους.
Συγκεντρώθηκαν οι απαιτήσεις όλων των Ασφαλιστικών εταιρειών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της εταιρείας, μέσω της οποίας οι Συνεργάτες λαμβάνουν όλα τα υποχρεωτικά εκ του νόμου έντυπα και έχουν τη δυνατότητα ψηφιακής αρχειοθέτησης και προστασίας των αρχείων τους στο ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον της BU, σύμφωνα με την ανάγκη της εποχής.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Brokers Union, κ.Φώτης Καλαμπαλίκης, ευχαρίστησε παλιούς και νέους συνεργάτες για την αξιόλογη προσπάθεια ανάπτυξης εργασιών που πέτυχαν στη χρονιά που πέρασε, ενώ τόνισε ότι «η προσαρμογή στις νέες συνθήκες της αγοράς αποτελεί καθήκον και ευθύνη όλων. Η κοινή μας προσπάθεια και η ισχύς εν τη ενώσει των δυνάμεών μας, θα είναι ο δρόμος για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και στο μέλλον».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Υπουργείο Ανάπτυξης: Ομάδα εργασίας για την προσαύξηση του μέσου επιτοκίου στην καταναλωτική πίστη -
Alpha Bank: Νέα εταιρική ταυτότητα με κεντρικό μήνυμα «Ορίζοντας ένα νέο Μαζί» -
Παγκόσμια πρεμιέρα για το smart #2: Μία νέα εποχή ξεκινά -
Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ παρουσίαζει στο Ηράκλειο μια βιωματική δράση ενημέρωσης για την παχυσαρκία -
Fraport Greece: Αύξηση 4,2% στην επιβατική κίνηση των 14 αεροδρομίων τον Σεπτέμβριο -
UnitedHealth: Καθαρά κέρδη 4,11 δισ. δολαρίων το γ΄ τρίμηνο του 2026