Η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη των εκλεγμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα επιμελητήρια της χώρας με την συμμετοχή των εκπροσώπων των Σωματείων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου 2019, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Διοργανώνεται από τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πειραιά με την στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και στόχος είναι να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.
Η Συνδιάσκεψη αποσκοπεί στην πανελλήνια δικτύωση του κλάδου, την απόκτηση ενιαίας παρουσίας και την διαμόρφωση κοινών χειρισμών στα θέματα που τον αφορούν.
Καθοριστικός είναι και ο ρόλος των Σωματείων τα οποία θα έχουν την αρωγή των Επιμελητηρίων στο να αναπτύξουν δράσεις αυτόνομες και πανελλαδικές και να διασυνδεθούν ισχυρά μεταξύ τους συντελώντας στην εξέλιξη του κλάδου.
Η Συνδιάσκεψη θα αποτελέσει την απαρχή στο να δημιουργηθεί μια νέα βάση στην παρουσία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στις εξελίξεις που σχετίζονται με το επάγγελμα.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις που δρομολογούνται, θα έχει ο επιμελητηριακός θεσμός. Τα κατά τόπους επιμελητήρια θα συντελέσουν σε συνεργασία με τα Σωματεία να δημιουργηθεί ο δίαυλος συνεργασίας, πληροφόρησης, ενημέρωσης, ενιαίας δράσης και των άλλων παραμέτρων που θα ενισχύσουν την συσπείρωση του κλάδου ο οποίος τα τελευταία χρόνια με συντονισμένες προσπάθειες και δράσεις έχει αναδειχθεί σημαντικά.
Σε αυτή την κατεύθυνση ενισχύει και η ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα διοικητικά συμβούλια των Επιμελητηρίων, γεγονός που συμβάλλει στην ανάδειξη του κλάδου.
Οι δράσεις των Επιμελητηρίων και η στενή συνεργασία των πανελλήνιων Σωματείων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης ΠΟΑΔ – ΠΣΑΣ – ΠΣΣΑΣ – ΣΕΜΑ, στο πλαίσιο της ΕΑΔΕ, αλλά και η σημαντική δραστηριότητα των τοπικών, ανά νομό ή περιφέρεια, Σωματείων, αποτέλεσε και θα συντελέσει καθοριστικό παράγοντα για την πρόοδο του κλάδου.
Η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης αποτελεί ένα πρώτο βήμα για την ακόμα πιο αποτελεσματική υποστήριξη των θεμάτων που αφορούν τον κλάδο. Θα συμβάλλει στην περαιτέρω ενίσχυσή του και την παρεμβατικότητά του και στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης και προς την Πολιτεία.
Στις 18 Μαΐου η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών εκλεγμένων στα Επιμελητήρια της χώρας»
Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 10:44ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Airbnb: Χρηματοδότηση 500 εκατ. δολαρίων στην Airbnb.org για δωρεάν διαμονές σε ευάλωτες ομάδες
-
Qatar Insurance Strengthens Financial Performance with 14% Growth in Insurance Revenue to QR 7.4 Billion and Net Profit of QR 562 Million in the First Nine Months of 2026
-
Ping An Reports Steady Growth in 9M 2026 Operating Profit1 Increases 8.3% YoY and Equity Rises 4.4% YTD
-
HSBC Holdings plc 3Q 2026 Earnings Release
-
ARAG DAY 2026: Μια κοινή ημέρα κοινωνικής προσφοράς σε όλο τον κόσμο
-
ΕΑΕΕ: Άνοδος 10,1% της παραγωγής ασφαλίστρων στο οκτάμηνο


