ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Mega Brokers: Με δυναμικές επιδόσεις και όραμα την ανάπτυξη και το 2019 είναι η χρονιά της

Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 15:09

Οι έντονοι ρυθμοί ανάπτυξης της εταιρείας, η δημιουργία πρωτοποριακών εφαρμογών και η υιοθέτηση καινοτόμων υπηρεσιών, έχουν αυξήσει την απόστασή της από τους ανταγωνιστές του κλάδου, όπως μαρτυρούν οι πρωτιές της MEGA BROKERS στις ασφαλιστικές εταιρείες Groupama, Εθνική, Interamerican, όπως και οι διακρίσεις σε υπόλοιπες 12 ασφαλιστικές εταιρείες, για τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2018.

Η MEGA BROKERS είναι η εταιρεία που γνωρίζει πώς να επενδύει αποτελεσματικά στη γνώση, στην εμπειρία, στους ανθρώπους, στην ποιότητα και, πάνω απ' όλα, στο μέλλον.

Δεν είναι τυχαία τα μεγάλα ποσοστά ανάπτυξης των πωλήσεων που καταγράφονται τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι κατά την περίοδο 2013-2018 σημειώθηκε σημαντική αύξηση πωλήσεων σε ποσοστό 40%.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, δήλωσε: «Έχουμε τη χαρά να ανταμειβόμαστε για ακόμη μία χρονιά με την πρωτιά στις πωλήσεις. Το να καταφέρει η εταιρεία να διατηρείται στην πρώτη θέση ανάμεσα στους ανταγωνιστές της για 5η συνεχόμενη χρονιά εν μέσω ενός γενικότερα δυσχερούς επιχειρηματικού και οικονομικού περιβάλλοντος, σημαίνει ότι αποτελεί αδιαμφισβήτητη επιλογή.

Η διάκριση αυτή μάς δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάζουμε νέα πράγματα κάθε μέρα και να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας.

Αυτός είναι ο νέος τρόπος δουλειάς μας σε μια εποχή που μας φέρνει συνεχώς νέα δεδομένα.

Η διάθεση για αλλαγή και προσαρμοστικότητα στο καινούργιο μάς οδηγεί καθημερινά σε συνεχή εξέλιξη και επιτυχία». 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

MetLife: Για τέταρτη συνεχή χρονιά στο Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones Sustainability Index North America

Ενημερωτική εκδήλωση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών στη Ρόδο στις 21 Οκτωβρίου

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Καθήκοντα Chief Operations Officer στη MEGA BROKERS αναλαμβάνει η Μαρι-Λωρ Μαμάνη
  • MEGA BROKERS: 3 διακρίσεις από τη MINETTA Ασφαλιστική για τις επιδόσεις του 2025
  • Η Mega Corporate Insurance μετονομάζεται σε NUVIA Insurance Brokers
  • MEGA BROKERS: Εξαγοράζει την ΚΑΛΥΨΗ ΙΚΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Από σήμερα το νέο τέλος των 2 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε.
  • ΣΤΑΣΥ: Κλείνουν στις 21:40 οι σταθμοί από την Εθνική Άμυνα έως το Χαλάνδρι έως τις 5 Νοεμβρίου λόγω εργασιών
  • Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη στο Κολωνάκι
  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 2 έως 6 Νοεμβρίου
  • Allianz Beach Arena for the LA28 Olympic and Paralympic Games joins the Allianz Family of Stadiums

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version