Brokers Union: Εκπαιδευτική ημερίδα σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 14:29Με μεγάλη συμμετοχή συνεργατών από όλη την Ελλάδα διεξήχθη στα κεντρικά γραφεία της Brokers Union ειδική εκπαιδευτική ημερίδα για την ανάπτυξη των ομαδικών προγραμμάτων ασφάλισης περιουσίας και Cyber Insurance, τα οποία υλοποιούνται σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ).
Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης, πρώην διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μαζί με το επιτελείο του, οι οποίοι ανέλυσαν σε βάθος τις εξαιρετικά σημαντικές έως καταστροφικές επιπτώσεις που μπορούν να προκληθούν από τους κυβερνοεγκληματίες στις ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και σε κάθε επιχείρηση ή ιδιώτη. Ανέλυσαν διεξοδικά το πρόγραμμα ασφάλισης και απάντησαν σε πλήθος ερωτημάτων που τέθηκαν. Στη συνέχεια υπήρξε πλήρης επεξήγηση των υπολοίπων παραμέτρων της συνεργασίας με την ΠΟΞ από τον κ. Νίκο Κεχαγιάογλου, ο οποίος έχει την ευθύνη για την ανάπτυξη και τον συντονισμό της συνεργασίας αυτής σε όλη την Ελλάδα.
Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δημιουργηθούν οι ομάδες εργασίας από όλους τους ενδιαφερόμενους συνεργάτες της Brokers Union ανά νομό, προκειμένου να υλοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή η υψηλής προστιθέμενης αξίας συνεργασία. Την ημερίδα παρακολούθησαν ηλεκτρονικά συνεργάτες της εταιρείας από όλη την χώρα.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ναυπηγεία Σαλαμίνας - Naval Group: Νέα συμφωνία για την κατασκευή σουηδικών φρεγατών FDI -
Emirates: Μείωση 66% των κερδών στο α΄ εξάμηνο -
Hertz: Έσοδα 2,6 δισ. δολαρίων στο γ΄ τρίμηνο και καλύτερη επίδοση τριετίας -
AEGEAN: Αβάσιμες οι απειλές για βόμβα σε δύο πτήσεις της προς Μιλάνο και Βιέννη -
Arthur J. Gallagher & Co. Announces Leadership Transition in Gallagher's Benefits & HR Consulting Division -
PureHealth: Αύξηση των καθαρών κερδών κατά 14,1% στα 482 εκατ. δολάρια ΗΠΑ στο εννεάμηνο