Επίτιμο μέλος των Special Olympics Hellas ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 16:17
Επίτιμο μέλος των Special Olympics Hellas ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά τα Special Olympics Hellas απένειμαν τον τίτλο του Επίτιμου Μέλους τους, στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σταύρο Κωνσταντά.

Η ξεχωριστή αυτή ενέργεια αποτελεί ουσιαστική αναγνώριση της πολύτιμης και γενναιόδωρης υποστήριξης της Εθνικής Ασφαλιστικής στο έργο των Special Olympics Hellas.

Στη τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/9/2020, στα γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής, παρευρέθηκαν εκ μέρους των Special Olympics Hellas ο Πρόεδρος κ. Διονύσιος Κοδέλλας, Πρέσβυς ε.τ., η Εθνική Διευθύντρια κυρία Άρτεμις Βασιλικοπούλου καθώς και η αθλήτρια Νάνσυ Διαπούλη. Από πλευράς της Εθνικής Ασφαλιστικής, συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς και ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance κ. Γιάννης Σηφάκης.

Ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas δήλωσε σχετικά: «Το έργο μας είναι απαιτητικό αλλά και πολύτιμο για τους χιλιάδες αθλητές μας, καθώς και για τις οικογένειές τους. Κάθε στήριξη στον καθημερινό μας αγώνα, αποτελεί για μας πηγή δύναμης και ενέργειας και καθοριστικής σημασίας εργαλείο, προκειμένου να συνεχίσουμε απρόσκοπτα να υπερασπιζόμαστε και να προάγουμε τα δικαιώματα των ατόμων με νοητική αναπηρία στον αθλητισμό. Ευχαριστούμε θερμά την Εθνική Ασφαλιστική για την σημαντική τους υποστήριξη και με χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια των Special Olympics Hellas, τον κ. Σταύρο Κωνσταντά».

Ο Δ/νων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σταύρος Κωνσταντάς δήλωσε: «Στηρίζουμε με παρρησία το ευγενές έργο των Special Olympics Hellas. Αποτελεί στρατηγική επιλογή και προτεραιότητα της Εθνικής Ασφαλιστικής η διατήρηση ενός "διαρκούς αποτυπώματος", όσον αφορά στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.
Πάντα ευαίσθητοι στις κοινωνικές ανάγκες έχουμε επιλέξει να βρισκόμαστε σταθερά δίπλα στο κοινωνικό σύνολο»
.

Τα Special Olympics Hellas ανήκουν στο Παγκόσμιο Κίνημα των Special Olympics International, το οποίο εδώ και μισό αιώνα εκτείνεται σε 192 χώρες ανά την υφήλιο, έχοντας κεντρικό του στόχο την ένταξη ατόμων με νοητική αναπηρία μέσω του αθλητισμού. Από την πλευρά μας συνεχίζουμε απρόσκοπτα τον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει εδώ και 32 χρόνια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με νοητική αναπηρία στον αθλητισμό, υλοποιώντας πολυάριθμα καινοτόμα αθλητικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα, τα οποία αγκαλιάζουν τους αθλητές των Special Olympics και τις οικογένειες τους, αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν υπάρχει η θέληση και η δύναμη της ψυχής. 

Videos

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

  • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok