ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Η Ionios New Agency νέο τακτικό μέλος του Ε.Ι.Α.Σ.

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 14:30

Η IONIOS NEW AGENCY A.E. αποτελεί το νέο Τακτικό Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών. Η εγγραφή της IONIOS NEW AGENCY ως Τακτικού Μέλους του Ινστιτούτου επισφραγίζει το μεγάλο ενδιαφέρον της Διοίκησής της προς την κατεύθυνση της περαιτέρω εξέλιξης της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρείας και ειδικότερα των Στελεχών του Δικτύου Πωλήσεών της, στο πλαίσιο του εγνωσμένου κύρους Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της IONIOS NEW AGENCY, κ. Μάρκος Ροντογιάννης, ισχυρός υποστηρικτής της συνεχούς εκπαίδευσης, της ουσιώδους συνεισφοράς της στην πρόοδο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και ευρύτερα της ασφαλιστικής Αγοράς, επιστεγάζει την πίστη του στις εκπαιδευτικές αξίες, δια της άρρηκτης σύνδεσης της Εταιρείας ευθύνης του, του προσωπικού της και του δικτύου πωλήσεών της, με το σύνολο των ενοτήτων του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, προς όφελος της απόδοσης της εργασίας, της παραγωγικότητας, αλλά και του περαιτέρω εκσυγχρονισμού όλων των δυνάμεων της IONIOS NEW AGENCY, με «όχημα» την εκπαίδευση, την επιμόρφωση και τη συστηματική μετεκπαίδευση των στελεχών της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Διεύθυνση του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών καλωσορίζουν το νέο Τακτικό Μέλος και ευχαριστούν όλους τους παράγοντες της αγοράς για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τις πρωτοβουλίες και το Εκπαιδευτικό του Πρόγραμμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Η Eurolife FFH στηρίζει τους ασφαλισμένους της στη Σάμο και τη Χίο

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ισχυρή Κερδοφορία και αύξηση της Παραγωγής Ασφαλίστρων στο 9μηνο 2020

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ασφαλιστικής απάτης
  • ΕΙΑΣ: Νέος Γενικός Διευθυντής ο κ. Αργύρης Τζικόπουλος
  • ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ ενισχύουν τις διεθνείς συνεργασίες τους με δύο εξειδικευμένα σεμινάρια για τις νέες ασφαλιστικές προκλήσεις
  • ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Έργων Τέχνης και Συλλεκτικών Αντικειμένων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στημένα παιχνίδια μπάσκετ: Στον ανακριτή ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη Δευτέρα
  • ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων στις 27 Οκτωβρίου 2026
  • e-ΕΦΚΑ: Από τις 2 Νοεμβρίου μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συνταξιοδότησης στο Δημόσιο
  • Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων: Γεύμα εργασίας με τον αρχηγό του Λιμενικού
  • Β. Κικίλιας: «Η εξωτερική πολιτική είναι αέναη μάχη - Ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα»
  • Danske Bank becomes the first bank in the Nordic countries to enable business customers to bank through AI agents

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version