ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Πέντε ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν Σύστημα Μακράς Υποστήριξης Καρδιάς και Πνευμόνων στη ΜΕΘ του «ΣΩΤΗΡΙΑ»

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 17:35

Οι ασφαλιστικές εταιρείες ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, NP Ασφαλιστική, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ Ασφαλιστική και ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ Ασφαλιστική, προχώρησαν τον Δεκέμβριο στη δωρεά ενός Συστήματος Μακράς Υποστήριξης Καρδιάς και Πνευμόνων (Extracorporeal Μembrane Οxygenation - ECMO) στην ΜΕΘ της Α΄ Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ».

Ο εν λόγω εξοπλισμός προσφέρεται κατόπιν υπόδειξης των υπευθύνων του Νοσοκομείου για την ενίσχυση της ΜΕΘ και για περιπτώσεις που αφορούν στη νοσηλεία βαρέως πασχόντων ασθενών με COVID-19. Το κόστος για την προμήθεια του συστήματος, μαζί με την 3ετή του συντήρηση, υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ (πλέον φόρων) και καλύφθηκε από κοινού από τις πέντε (5) ανωτέρω ασφαλιστικές εταιρείες, ενώ επιπλέον αναλώσιμα υλικά αξίας περί των 8.000 ευρώ προσέφερε η προμηθεύτρια εταιρεία Santair A.E.  

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε την παροχή ιατρικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», ως ελάχιστη συνεισφορά στις άοκνες προσπάθειες του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού για την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Οι εταιρείες μας, όπως και το σύνολο του ασφαλιστικού κλάδου, κατανοούν απόλυτα τις ανάγκες που προκύπτουν από την υγειονομική κρίση και για αυτό συνεργάζονται και συστρατεύονται  στην προσπάθεια για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας», αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση, οι εκπρόσωποι των πέντε εταιρειών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

NP Ασφαλιστική: Ολοκλήρωση των Αποζημιώσεων σε Ασφαλισμένους για τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές «Θάλεια», «Ιανός» και τον σεισμό στη Σάμο

Τηλεδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ: Ένα ξεχωριστό ταξίδι στην Ισλανδία για τους κορυφαίους Συνεργάτες της
  • ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες
  • Νέα πνοή στο Γλίνος Τρικάλων: Εγκαινιάστηκε ο νέος Κοινοτικός Χώρος με τη συνδρομή του Ιδρύματος Reale και της Υδρογείου Ασφαλιστικής
  • Υδρόγειος Ασφαλιστική: Η Choose αναλαμβάνει την επικοινωνία για τη νέα εταιρική της ταυτότητα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • WTW launches RiskAgility Financial Modeler with expanded agentic capabilities
  • Blue Carrier 2: Διαβεβαιώσεις για αποζημιώσεις από την Attica Group
  • Allstate - September 2026 Monthly Release
  • ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 9% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο 2026 σε ετήσια βάση
  • Αύξηση 4,8% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας το 9μηνο του 2026
  • QIC Study: Most Motorists in Qatar Choose Car Insurance Based on Reputation, Not Price

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version