Συνέδριο Δικτύου Πωλήσεων NN Hellas 2021

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 17:50
Συνέδριο Δικτύου Πωλήσεων NN Hellas 2021

Το Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο του Δικτύου Πωλήσεων της NN Hellas πραγματοποιήθηκε και φέτος διαδικτυακά την Τρίτη 6 Ιουλίου με κεντρικό μήνυμα «Στόχος μας οι ακόμα υψηλότερες κορυφές». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η εταιρία βράβευσε το Δίκτυό της για τις επιτυχίες του το προηγούμενο έτος, το οποίο έκλεισε με εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα.

Επίτιμοι καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν η κ. Χριστίνα Φλαμπούρη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να κατακτήσει τις επτά ψηλότερες κορυφές όλων των ηπείρων, αλλά και ο κ. Παναγιώτης Γιαννάκης του Hall of Fame της FIBA, οι οποίοι απευθύνθηκαν στους συμμετέχοντες για τη σημασία του να μπορεί κανείς να θέτει σταθερά τον πήχη ολοένα και πιο ψηλά.

Η κ. Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas, ανέφερε κατά την ομιλία της στο συνέδριο: «Για μένα αυτό που κάνει τους ανθρώπους να ανεβαίνουν και να κατακτούν ολοένα και υψηλότερες κορυφές είναι η μεγάλη εικόνα, ο στόχος και η ικανοποίηση ότι ο καθένας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Με ενσυναίσθηση και με το να νοιάζεσαι για τους άλλους ειλικρινά. Γιατί κανείς μόνος του δεν μπορεί να ανέβει κορυφές, η κατάκτησή τους είναι πάντοτε ομαδική προσπάθεια. Αυτά άλλωστε είναι τα συστατικά που μας καθιστούν πρότυπη εταιρία. Τώρα και στο μέλλον».

Ο κ. Gabor Szegedi, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής της NN Hellas, σημείωσε: «Όταν ανέλαβα την οικονομική διεύθυνση της NN Hellas 5 χρόνια πριν, η εικόνα των πραγμάτων ήταν πολύ διαφορετική από τη σημερινή. Χάρη σε έναν αποτελεσματικό εταιρικό μετασχηματισμό και στην εξαιρετική δουλειά από όλους μας, το 2020 – τη χρονιά της πανδημίας – αυξήσαμε τα μερίδιά μας μέσα σε μια αγορά που κατά βάση συρρικνώθηκε, κατακτώντας μάλιστα τη 2η θέση. Τώρα συνεχίζουμε για νέες κορυφές, όλοι μαζί με αφοσίωση και ομαδικότητα, γιατί μπορούμε να το πετύχουμε!».

Κλείνοντας, ο κ. Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της NN Hellasδήλωσε ότι: «Για την ομάδα της ΝΝ Hellas, κάθε κορυφή που κατακτάμε μας επιτρέπει να δούμε καθαρά το αποτέλεσμα της δουλειάς μας και τη συνολική προσπάθειά μας. Κοιτώντας πίσω, εκτιμούμε κάθε βήμα που μας οδήγησε ψηλά, αλλά και κάθε λύση που δώσαμε στα εμπόδια που εμφανίστηκαν στο δρόμο μας. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε πιο σίγουροι και ακόμα πιο δυνατοί, με οδηγό τις αξίες και τις εμπειρίες μας, δυναμικά και ενωμένοι για ακόμα υψηλότερες κορυφές! Με περισσότερη αισιοδοξία, χαμόγελο και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και σε όσα κατακτήσαμε».

Videos

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

  • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok