Διπλή διάκριση για την ERGO Ασφαλιστική στα Impact BITE Awards 2021

Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 13:12
Διπλή διάκριση για την ERGO Ασφαλιστική στα Impact BITE Awards 2021

Δύο χρυσά βραβεία απέσπασε η ERGO Ασφαλιστική στα Impact BITE Awards 2021, τον πιο σημαντικό θεσμό επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Boussias Communications, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, με στόχο να αναδείξουν τα κορυφαία έργα πληροφορικής και τις  δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού που ξεχώρισαν την χρονιά που πέρασε.

Στην επετειακή δέκατη τελετή απονομής των Impact BITE Awards, η ERGO ξεχώρισε στην ενότητα “Digital Transformation” με τη νέα εφαρμογή ERGO forMe που δημιούργησε για τους ασφαλισμένους της και διακρίθηκε με δύο χρυσά βραβεία στις κατηγορίες «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Εμπειρίας Πελατών» και «Καινοτομία & Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα μέσω ICT».

Με την εφαρμογή ERGO forMe, η ERGO βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους της, προσφέροντας τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τη σχέση τους με την εταιρεία και την επικοινωνία με τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή τους, με τρόπο εύκολο και γρήγορο, οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται.

Με αφορμή τη βράβευση, ο Διευθυντής Τομέα Πελατών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού κ. Αλέξανδρος Σερμπέτης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διπλή αυτή διάκριση, καθώς αποτελεί ηθική αναγνώριση της προσπάθειας των εργαζομένων μας αλλά και της προσήλωσής μας στην ποιότητα και την καινοτομία. Το ERGO forMe αποτελεί μόνο ένα μέρος των πρωτοβουλιών μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας μας και έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας να θέτουμε τον πελάτη μας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας με στόχο να του προσφέρουμε εξαιρετική εμπειρία φροντίδας και εξυπηρέτησης».

μασταυραλης Τσακνακης βραβευση

Απονομή Χρυσού Βραβείου στην κατηγορία ““Καινοτομία & Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα μέσω ICT”, παρέλαβαν εκ μέρους της ERGO, από αριστερά ο κ. Διονύσης Μασταύραλης , Υπεύθυνος Ομάδας Νέων Τεχνολογιών και ο κ. Αντώνης Τσακνάκης, Διευθυντής Digital

Ο Διευθυντής Digital, κ. Αντώνης Τσακνάκης, κατά την παραλαβή του πρώτου βραβείου δήλωσε: «Για την υλοποίηση του ERGO forMe συνεργάσθηκε αποτελεσματικά μια ομάδα συναδέλφων με εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία από διαφορετικούς τομείς μαζί με τους κατάλληλους συνεργάτες μας, τις εταιρείες INDICE και Ignota. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία σήμερα, δημιουργήσαμε μια ψηφιακή εφαρμογή με σύγχρονο και παράλληλα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, προσβάσιμη από οποιασδήποτε συσκευή. Οι προσπάθειές μας, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς το ERGO forMe, θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες λειτουργικότητες και υπηρεσίες, με στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες και τους συνεργάτες μας την καλύτερη δυνατή ψηφιακή εμπειρία».

Το δεύτερο βραβείο της εταιρείας παρέλαβε η Προϊσταμένη Μάρκετινγκ, κα Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη, η οποία ανέφερε σχετικά: Η διάκρισή μας με το Gold Award στα φετινά Impact BITE Awards 2021 αποτελεί για εμάς επιβράβευση αλλά ταυτόχρονα και έναυσμα για να συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας με στόχο τη διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους ασφαλισμένους μας ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα κι αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες και επιδιώξεις τους».

τσουρουγιαννη βραβευση

Απονομή Χρυσού Βραβείου στην κατηγορία “Ψηφιακός Μετασχηματισμός Εμπειρίας Πελατών”, παρέλαβαν εκ μέρους της ERGO, από αριστερά η κα Σάντυ Μανουσάκη, Digital after sales product owner και η κα Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη, Προϊσταμένη Marketing

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok