ΣΠΑΤΕ: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και εορτασμός 40 χρόνων

Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 19:16
ΣΠΑΤΕ: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και εορτασμός 40 χρόνων

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, οι εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΠΑΤΕ.

Στα πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκαν στα Μέλη από την Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου, κα Ελευθερία Μεταξά, οι δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί. Ακολούθησε ο Οικονομικός απολογισμός 2020 και ο προϋπολογισμός για το 2021 από την Ταμία, κα Νατάσα Κατσαρού, και η παράθεση των στόχων που αφορούν το 2022 από την Πρόεδρο κα Μαρία Δημητριάδη.

Στο επίκεντρο της Γ.Σ. ο Αθέμιτος Ανταγωνισμός, η παρουσίαση της Νομικού του ΣΠΑΤΕ, κας Αγάθης Μεταξά, αποτέλεσε μία ευκαιρία γόνιμης συζήτησης σχετικά με τις ενέργειες που απαιτούνται για την προστασία του Επαγγέλματος.

SPATE brabeysh Χατζηθεοδοσίου

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ακολούθησε στον ίδιο χώρο Εκδήλωση – Εορτασμός για τα «40 χρόνια Δράσης και Παρουσίας» του ΣΠΑΤΕ. Μέλη του ΣΠΑΤΕ, Εκπρόσωποι του ΕΕΑ: κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου Πρόεδρος ΕΕΑ & ΚΕΕΕ, κ. Δημήτρης Γαβαλάκης Γεν. Γραμματέας ΕΕΑ, Εκπρόσωποι της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης: κ. Ιωάννης Τοζακίδης Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ, κ. Σωτήρης Κουφογεώργος Ταμίας ΠΣΣΑΣ, κα Θεοδώρα Γουργούλη Πρόεδρος ΠΣΑΣ, κα Γεωργία Μαυρομμάτη Ταμίας ΠΣΑΣ, κ. Κωνσταντίνος Βλαχάκης Γεν. Γραμματέας ΕΕΑΕ, κ. Κώστας Γρηγορόπουλος Μέλος ΕΕΑΕ, Εκπρόσωποι Ασφαλιστικών Εταιριών: κ. Μιχάλης Τάτσης & κα Ελίζα Βασιλείου ΕΘΝΙΚΗ, κ. Χάρης Βαρλάς & κ. Κωνσταντίνος Βελέντζας ΜΙΝΕΤΤΑ, κ. Ανδρέας Μποζιώτης ARAG, συμμετείχαν και παρακολούθησαν την ιστορική αναδρομή των 40 ετών από τον κ. Νίκο Παντελιά, μέσα από την οποία αναδείχθηκαν οι σημαντικότεροι σταθμοί της πορεία της Εκπροσώπησης της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης. Στο πλαίσιο αυτό απηύθυναν χαιρετισμό οι (αναφέρονται σε αλφαβητική σειρά): κ. Χάρης Βαρλάς (ΜΙΝΕΤΤΑ), κ. Κωνσταντίνος Βλαχάκης (ΕΕΑΕ), κ. Δημήτρης Γαβαλάκης (ΕΕΑ), κα Θεοδώρα Γουργούλη (ΠΣΑΣ), κ. Μιχάλης Τάτσης (ΕΘΝΙΚΗ), κ. Ιωάννης Τοζακίδης (ΠΣΣΑΣ), κ. Ηλίας Τσολάκης μέσω skype (ΠΟΑΔ). Από την πλευρά της Πολιτείας χαιρετισμό απέστειλε και διαβάστηκε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος δυστυχώς δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

SPATE 40 Χρόνια Δράσης

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η Βράβευση του Συναδέλφου, Προέδρου της ΚΕΕΕ και του ΕΕΑ, κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, για τη σημαντική συμβολή του στην ανάδειξη και τη στήριξη του Κλάδου της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και η ομιλία του που ακολούθησε.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα και χαλαρή συζήτηση. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΑΤΕ ευχαριστεί ιδιαίτερα για την πολύτιμη στήριξη τους Χορηγούς της εκδήλωσης ΕΘΝΙΚΗ, MINETTA & GROUPAMA.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok