Ευρωπαϊκή Πίστη: Αποτελεσματικός και πολυβραβευμένος Ψηφιακός Μετασχηματισμός
Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 12:42Η Ευρωπαϊκή Πίστη τα τελευταία έτη και στο πλαίσιο του ψηφιακού της μετασχηματισμού, έχει ξεκινήσει την υλοποίηση σημαντικών έργων με στόχο τη μεγιστοποίηση της εμπειρίας του Ασφαλισμένου.
Με motto “Digital, yet Human” και ακολουθώντας μια στρατηγική που έχει ως στόχο την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία, η Εταιρία έχει δημιουργήσει μια σειρά από ψηφιακές εφαρμογές και λύσεις, που απλοποιούν τις διαδικασίες για τους Ασφαλισμένους της και εμπλουτίζουν την ψηφιακή τους εμπειρία.
Ως αποτέλεσμα της συγκεκριμένης στρατηγικής, η Εταιρία τους τελευταίους 6 μήνες έχει διακριθεί με 8 βραβεία από εξιδεικευμένους φορείς οι οποίοι σχετίζονται με την τεχνολογική καινοτομία.
Πιο συγκεκριμένα, έχει αποσπάσει:
• 3 Gold βραβεία, δύο στα “e-volution Awards” και ένα στην πρόσφατη εκδήλωση των “Digital Finance Awards”
• 4 Bronze βραβεία, δύο στα “e-volution Awards”, ένα στα “Ermis Awards” και ένα στα “Bite Awards”
• 1 Honorable Mention Award στα “Sitecore Experience Awards”.
Οι ανωτέρω διακρίσεις αφορούν στο εταιρικό site www.europaikipisti.gr και στο portal πελατών “My Portal”, δύο κομβικά έργα για την Ευρωπαϊκή Πίστη, στα οποία εφαρμόστηκαν όλες οι σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες, με βασικούς άξονες την υψηλή αισθητική, τη λειτουργική δομή, τη φιλικότητα προς τον επισκέπτη και την απλότητα της παρεχόμενης πληροφόρησης.
Η Ευρωπαϊκή Πίστη δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εμπειρία πελάτη (CX/UX), καθώς αυτή αποτελεί ολοένα και περισσότερο σημείο διαφοροποίησης και διαμορφώνει τις προσδοκίες των πελατών για την ποιότητα της εξυπηρέτησης που θα λάβουν.
Στα άμεσα σχέδια της Εταιρίας είναι η ενσωμάτωση επιπλέον λειτουργιών με στόχο την υλοποίηση υπηρεσιών και την παροχή προϊόντων υψηλού επιπέδου, που δημιουργούν αξία για τους Ασφαλισμένους της και που θα διευκολύνουν το πολύτιμο έργο του Δικτύου Πωλήσεων της.
Σχετικά Άρθρα
- Η INTERLIFE επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πληροφοριακών της συστημάτων
- Η Εθνική Ασφαλιστική πρωταγωνιστεί στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό με Bronze διάκριση στα Digital Finance Awards 2026
- Η Lavipharm επιλέγει την DIS για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό
- AstraZeneca Ελλάδας: Βράβευση με Silver στα HR Awards για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την χρήση AI
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Στημένα παιχνίδια μπάσκετ: Στον ανακριτή ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη Δευτέρα -
ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων στις 27 Οκτωβρίου 2026 -
e-ΕΦΚΑ: Από τις 2 Νοεμβρίου μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συνταξιοδότησης στο Δημόσιο -
Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων: Γεύμα εργασίας με τον αρχηγό του Λιμενικού -
Β. Κικίλιας: «Η εξωτερική πολιτική είναι αέναη μάχη - Ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα» -
Danske Bank becomes the first bank in the Nordic countries to enable business customers to bank through AI agents