Advanced Program in Management for Insurance Executives 2022 από τη Eurolife FFH και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 14:12
Advanced Program in Management for Insurance Executives 2022 από τη Eurolife FFH και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να υποστηρίζει τους συνεργάτες της και να φροντίζει συνεχώς για την κατάρτιση και την ενίσχυση των δεξιοτήτων τους. Η επένδυση στην εκπαίδευση είναι στον πυρήνα της κουλτούρας της εταιρείας, που διαχρονικά πραγματοποιεί ενέργειες δια βίου μάθησης για τους συνεργάτες της. Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώθηκε ο 11ος ακαδημαϊκός κύκλος εκπαίδευσης του προγράμματος “Advanced Program in Management for Insurance Executives” για το δίκτυο των συνεργατών της. Το πρόγραμμα, που λαμβάνει σημαντική αποδοχή και αναγνώριση από το σύνολο των συμμετεχόντων, υλοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και έχει εισηγητές τους, αναγνωρισμένου κύρους, καθηγητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Πανεπιστημίου.

Επιλεγμένοι συνεργάτες της Eurolife FFH παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε τον Ιούνιο και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2022. Καλύφθηκαν συνολικά πέντε ενότητες σε 40 ώρες διδασκαλίας, με τα εξής γνωσιακά αντικείμενα: Marketing και συμπεριφορά καταναλωτή, Διαπραγματεύσεις και διαχείριση συγκρούσεων, Ηγεσία και οργανωσιακή συμπεριφορά, Στρατηγική σκέψη και υλοποίηση στρατηγικών αποφάσεων, Κατάρτιση και αξιολόγηση επιχειρηματικών σχεδίων (Business plans).

Επιπροσθέτως, στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο έχει από τη φύση του περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία και κύκλος επιμορφωτικών ημερίδων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Οι ημερίδες αυτές είχαν διάρκεια 12 ωρών, παρακολουθήθηκαν από περισσότερους από 120 συνεργάτες και περιλάμβαναν μεταξύ άλλων τις θεματολογίες: «Η αξία της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας για τον ασφαλισμένο μέσα από τα στατιστικά στοιχεία της παγκόσμιας αγοράς», «Αποτελεσματική ηγεσία: Επιλογή, διοίκηση και στοχοθέτηση συνεργατών» και «Διαπραγματεύσεις και διαχείριση συγκρούσεων».

Οι συνεργάτες που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα παρέλαβαν το πιστοποιητικό σπουδών, στην τελετή αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου. Το «παρών» έδωσαν από την πλευρά του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ο Πρύτανης, ο Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος, καθώς και οι Καθηγητές του προγράμματος. Από την πλευρά της Eurolife FFH παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης, Στελέχη Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της εταιρίας, καθώς και μέλη των οικογενειών των συνεργατών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «η ανάπτυξη των συνεργατών μας μέσω της δια βίου εκπαίδευσης αποτελεί διαχρονική δέσμευσή μας, γι’ αυτό και δίνουμε αξία σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες που διευρύνουν τις γνώσεις τους και εξελίσσουν τις δεξιότητές τους».
Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό του δικτύου των συνεργατών της, με εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες. Η εταιρεία, με το Advanced Program in Management for Insurance Executives, αποδεικνύει ότι υποστηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξή τους. Προσφέροντας συνεχώς ευκαιρίες επιμόρφωσης, επιστρέφει αξία στους συνεργάτες της και τους ενδυναμώνει ώστε να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok