Άλμα 12% στην παραγωγή ασφαλίστρων στο επτάμηνο
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 14:23Στα 3,1 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων στην ελληνική αγορά το επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου, καταγράφοντας άνοδο 12% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, σύμφωνα με την έρευνα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.
Οι ασφαλίσεις ζωής καταγράφουν πλέον άνοδο 12% στο 1,53 δισ. ευρώ, σε σύγκριση με τους πρώτους δύο μήνες του έτους, οπόταν σημειωνόταν πτώση σε σχέση με πέρυσι.
Οι ασφαλίσεις κατά ζημιών εμφανίζουν άνοδο 12% στο 1,56 δισ. ευρώ, με άνοδο 2,2% στα έσοδα από αστική ευθύνη οχημάτων (447 εκατ. ευρώ).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
Σχετικά Άρθρα
- ΕΑΕΕ: «Εγχειρίδιο Προϊόντων Αστικής Ευθύνης» - Επαγγελματική Ευθύνη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών
- Στις εγκαταστάσεις της Metlen στη Βοιωτία στελέχη της Επιτροπής Αστικής Ευθύνης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος
- ΕΑΕΕ: Στο 51,5% η κάλυψη των οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών
- Παραγωγή ασφαλίστρων: Αύξηση 12,1% στο εξάμηνο
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης -
Σε πανελλαδική απεργία προχωρούν δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στις 21 Οκτωβρίου -
Piraeus Port Authority (PPA S.A.) Main Sponsor of Ferry Shipping Summit 2026 -
ΕΑΕΕ: «Εγχειρίδιο Προϊόντων Αστικής Ευθύνης» - Επαγγελματική Ευθύνη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών -
Η ΟΛΠ Α.Ε. κεντρικός χορηγός του Ferry Shipping Summit 2026 -
Β. Κικίλιας: «Η πράσινη μετάβαση της ναυτιλίας δεν μπορεί να γίνει εις βάρος των πολιτών - Χρειάζεται ρεαλισμός και σεβασμός στις αντοχές των οικονομιών»