Το αποκλειστικό δίκτυο συνεργατών της ΑΧΑ βρίσκεται διαχρονικά στο επίκεντρο της στρατηγικής της

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 20:10

Το αποκλειστικό δίκτυο συνεργατών της ΑΧΑ βρίσκεται διαχρονικά στο επίκεντρο της στρατηγικής της
Ανάπτυξη, ενδυνάμωση, εκπαίδευση δικτύου
Προσέλκυση νέων συνεργατών
Δημιουργία νέων γραφείων πωλήσεων
Σημαντική αύξηση παραγωγής

Το αποκλειστικό δίκτυο συνεργατών αποτελεί διαχρονικά έναν ισχυρό στρατηγικό πυλώνα για την ΑΧΑ. Στο πλαίσιο αυτής της επιλογής της η Εταιρεία σχεδίασε και εφάρμοσε, κατά το 2015, ένα πλήρες πλάνο ενεργειών που είχε ως αποτέλεσμα τη σημαντική ανάπτυξη του δικτύου της και της παραγωγής Ζωής και Υγείας κατά 22%.

Βασικοί άξονες αυτού του πλάνου, το οποίο θα συνεχιστεί ακόμα πιο δυναμικά μέσα στο 2016, είναι:
Η εφαρμογή του νέου κανονισμού πωλήσεων, ο οποίος είναι από τους πιο ανταγωνιστικούς της ασφαλιστικής αγοράς.
Η προσέλκυση νέων συνεργατών που επιλέχθηκαν με αυστηρά κριτήρια ώστε να προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στις απαιτήσεις των ασφαλισμένων και της αγοράς.
Ένα πλήρες και άρτια δομημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο συμπεριλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο καλωσορίσματος των νέων ασφαλιστικών συμβούλων, τη δημιουργία προσωπικών πλάνων ανάπτυξης για κάθε συνεργάτη, εξειδικευμένα εργαστήρια «διοίκησης ομάδων» για τους διευθυντές των γραφείων, καθώς και τη συντονισμένη προετοιμασία και συμμετοχή στις εξετάσεις επαναπιστοποίησης ασφαλιστικών συμβούλων.
Η δημιουργία νέων γραφείων πωλήσεων στο Κολωνάκι, τον Πύργο και τη Μυτιλήνη, η μετακίνηση των γραφείων της Λάρισας, της Λαμίας και του Πειραιά σε καλύτερες περιοχές και η ανακαίνιση των γραφείων των Σερρών και της Δράμας.
Η ενίσχυση των λειτουργιών ψηφιακής υποστήριξης των συνεργατών και των ασφαλισμένων τους με παροχή δυνατότητας:
Εξόφλησης και αυτόματης παραλαβής συμβολαίων στα γραφεία πωλήσεων.
Συστηματικής παρακολούθησης συμβολαίων που πρέπει να ανανεωθούν.
Πληρωμής ασφαλίστρων σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.
Εξαργύρωσης πόντων για την εξόφληση ασφαλίστρων, μέσω του σχετικού προγράμματος της Alpha Bonus από την Alpha Bank.
Η συνεχής επαγγελματική εξέλιξη και αναγνώριση των συνεργατών, κύριοι σταθμοί των οποίων ήταν το Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων, το ταξίδι τους στην κοιλάδα του Λίγηρα και στο Παρίσι, η επίσκεψη στα κεντρικά Γραφεία του Ομίλου ΑΧΑ, καθώς και η συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό συνέδριο αποκλειστικού δικτύου της ΑΧΑ στη Ρώμη, όπου συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Ομίλου Henri de Castries.

«Επιλέγουμε να βρισκόμαστε αποτελεσματικά δίπλα στους ασφαλισμένους μας με τη βοήθεια των δικτύων πωλήσεών μας. Μαζί εισερχόμαστε στα νέα δεδομένα της ασφάλισης και τα αξιοποιούμε για να ενδυναμώνουμε συνεχώς τον συμβουλευτικό μας ρόλο. Η ΑΧΑ δεν είναι τυχαία η 1η ασφαλιστική επωνυμία για 7 έτη. Η αξία του ονόματός μας δημιουργείται καθημερινά μέσα από την παραγωγή προστιθέμενης αξίας από τους ανθρώπους μας προς τους συνανθρώπους μας.» αναφέρει ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Νίκος Σακελλαρίου.

«Επενδύουμε στο αποκλειστικό μας δίκτυο για να χτίσουμε ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους μας. Το 2015 υλοποιήσαμε μια σειρά από ενέργειες που θέτουν νέα θεμέλια σε πολλαπλά επίπεδα συνεργασίας. Για το 2016 συνεχίζουμε να επενδύουμε στους αποκλειστικούς μας συνεργάτες, με τον ίδιο δυναμισμό και με σαφείς στόχους βάσει του νέου κανονισμού πωλήσεών μας.» είπε ο Ernesto Di Giorgio, Διευθυντής Agency System και Υποστήριξης & Στρατηγικής Δικτύων Διανομής.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok