Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την ΕΑΔΕ με πρόεδρο τη Δήμητρα - Ιωάννα Λύχρου
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2025 13:16Νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε την 14 η Ιανουαρίου 2025 για την ΕΑΔΕ, κατά την τακτική προγραμματισμένη συνεδρίαση των Μελών της.
Τη θέση της Προέδρου της ΕΑΔΕ αναλαμβάνει η κα Δήμητρα – Ιωάννα Λύχρου, Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος Ελλάδος και Γενική Γραμματέας ΕΑΔΕ κατά το έτος 2024.
Η εν λόγω αλλαγή στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου λαμβάνει χώρα σύμφωνα με το Καταστατικό του φορέα, το οποίο προβλέπει οι θέσεις των Μελών του Δ.Σ. να ανανεώνονται ετησίως με την καθορισμένη κυλιόμενη σειρά.
Κατόπιν της συνεδρίασης της 14ης Ιανουαρίου 2025, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος ΕΑΔΕ, όπως θα ισχύει για το έτος 2025, έχει ως ακολούθως:
Πρόεδρος: Δήμητρα – Ιωάννα Λύχρου
Γενικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Ρούσσης
Ταμίας: Μιχάλης Τζωρτζωρής
Μέλος: Μαρία Δημητριάδη
Ως Ειδικοί Σύμβουλοι της ΕΑΔΕ παραμένουν οι κ.κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, Γεν. Γραμματέας ΕΕΑ, τέως Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ νυν ΕΣΑΠΕ, Γιώργος Καραβίας, Επίτιμος Πρόεδρος ΣΕΜΑ και Κωστής Μαυρόπουλος, Επίτιμος Πρόεδρος ΕΕΑΕ.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου -
Εθνική Ασφαλιστική: Επίσημος Χορηγός του 18ου Greece Race for the Cure -
Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών -
ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες -
Allianz SE, Εθνική Τράπεζα και Allianz Ελλάδος υπέγραψαν οριστική συμφωνία για μειοψηφική συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία bancassurance -
Πέθανε η ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση