ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Με σημαντική συμμετοχή η εκδήλωση της ΕΕΑΕ με θέμα τον Ν.4583/18

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2025 19:30

Η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος, με διαρκή δέσμευση στην θωράκιση του επαγγελματία Ασφαλιστή και τον θεσμό της Διαμεσολάβησης, πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία την Δευτέρα, 10 Μαρτίου, εκδήλωση ενημερωτικού / εκπαιδευτικού χαρακτήρα αναφορικά με τον Ν. 4583/18.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά από την 5ετή εφαρμογή του Νόμου ως αφορμή για εμβάθυνση στις υποχρεωτικές κανονιστικές διαδικασίες του, τις οποίες παρουσίασε η κα Εύα Βαρουχάκη – Διευθύντρια Νομικής Υπηρεσίας και Διεθνών Σχέσεων Ε.Α.Ε.Ε., ενώ ο κος Δημήτρης Γαβαλάκης – Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής LIMRA και Γενικός Γραμματέας Ε.Ε.Α., παρουσίασε τα στάδια των διαδικασιών, των οποίων η πιστή εφαρμογή οδηγεί στην καταξίωση του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και στην ανάπτυξη των ασφαλιστικών εργασιών του.

Η κα Δήμητρα Λύχρου, Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ), ανέφερε κατά την έναρξη της εκδήλωσης: “Γνωρίζουμε ότι οι αλλαγές στο παγκόσμιο περιβάλλον διαμορφώνουν νέες ανάγκες και απαιτήσεις. Η σημερινή εκδήλωση, είναι μία από τις περισσότερες πρωτοβουλίες που θα ακολουθήσουν, καθώς είναι ξεκάθαρο πλέον, το ότι ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής καλείται να προσαρμοστεί στις διαμορφούμενες εξελίξεις και να δομήσει μια σύγχρονη προσέγγιση προς όφελος του πελάτη του, αντιλαμβανόμενος τον ρόλο του ως Στρατηγικού Συμβούλου πλέον και όχι απλώς ως Διαμεσολαβητή. Στα 90 σχεδόν χρόνια δραστηριοποίησης της ΕΕΑΕ, αποτελεί διαχρονική δέσμευσή μας η προάσπιση του θεσμού της Διαμεσολάβησης και η ενίσχυση του ρόλου της”.

Την εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν τόσο Μέλη της ΕΕΑΕ όσο και συνάδελφοι από άλλους χώρους, χαιρέτισαν οι κ.κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσιου – Πρόεδρος Ε.Ε.Α. και Ελίνα Παπασπυροπούλου – Γενική Διευθύντρια Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Η πρωτοβουλία της ΕΕΑΕ η οποία πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, αποτελεί μέρος μιας σειράς πρωτοβουλιών που θα ακολουθήσουν στο πλαίσιο της συνεχούς υποστήριξης της ΕΕΑΕ προς τα Μέλη της, αλλά και της εν γένει ενίσχυσης του ρόλου του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Η Karavias Underwriting ο ασφαλιστής των έργων τέχνης που βανδαλίστηκαν στην Εθνική Πινακοθήκη

Έκλεισε το deal της Τράπεζας Πειραιώς για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής αντί 600 εκατ. ευρώ

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Εκδήλωση ΕΕΑΕ: Πραγματογνωμοσύνη & Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση
  • ΕΕΑΕ - ΣΠΑΤΕ: Ομιλία με τίτλο «Τεχνητή Νοημοσύνη και Ασφαλιστική Βιομηχανία»
  • Οι ασφαλιστικές εταιρείες απαντούν στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση στις 8 Μαΐου - Εκδήλωση ΕΕΑΕ-ΕΣΑΠΕ-ΣΕΜΑ με συνδιοργανωτή το ΕΕΑ
  • ΕΕΑΕ: Τακτική Γενική Συνέλευση & εκλογές στις 6 Οκτωβρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Arthur J. Gallagher & Co. Announces Leadership Transition in Gallagher's Benefits & HR Consulting Division
  • PureHealth: Αύξηση των καθαρών κερδών κατά 14,1% στα 482 εκατ. δολάρια ΗΠΑ στο εννεάμηνο
  • Jumbo: Αύξηση 13% των πωλήσεων τον Οκτώβριο και 6,7% στο δεκάμηνο
  • Aon Launches Healthcare Risk Capital Vertical to help U.S. Providers and their Insurers Manage and Finance Converging Risk
  • Εθνική Τράπεζα: Ισχυρή κερδοφορία στα 996 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2026
  • Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμα σε Πειραιώς, ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή και ΑΤΕ Προοδευτική

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version