ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Πιστώσεων και Εγγυήσεων από το ΕΙΑΣ

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2025 11:56

Οι Ασφαλίσεις Πιστώσεων και Εγγυήσεων αναδεικνύονται μεταξύ των πλέον ανερχόμενων κλάδων ασφαλιστικής δραστηριότητας και οι εφαρμογές τους μεταξύ των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών διευρύνονται διαρκώς και πολλαπλασιάζονται, ενώ η δημιουργούμενη ασφαλιστική ύλη αυξάνει και αυτή, αντιστοίχως και αισθητά.

Σε εναρμόνιση με τις θετικές αυτές τάσεις, το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών ανακοινώνει το προαναφερόμενο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Πιστώσεων και Εγγυήσεων, προς όφελος της ασφαλιστικής τεχνογνωσίας των ενδιαφερομένων συναδέλφων, διοικητικών στελεχών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της αγοράς.

Εισηγητής του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι ο κος Γιώργος Βερούσης, εμπειρότατος Σύμβουλος επιχειρήσεων επί θεμάτων Πιστώσεων και Εγγυήσεων, αλλά και Τεχνικής Ασφαλίσεων Πιστώσεων και Εγγυήσεων.

Συνιστούμε την παρακολούθηση του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, καθώς έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε οι ασφαλιστικές προσεγγίσεις και προτάσεις του να παρέχουν ουσιαστικές λύσεις και διεξόδους από τις χρηματοδοτικές δυσχέρειες που παρεμποδίζουν την πρόοδο των επιχειρήσεων και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες των διοικήσεών τους και των επιχειρηματιών.  

Αναλυτική περιγραφή του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου και Αίτηση Εγγραφής θα βρείτε στην κατάλληλη ενότητα της ιστοσελίδας του Ε.Ι.Α.Σ. (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ & ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ), ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τη Γραμματεία Εκπαίδευσης του Ινστιτούτου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210-92.19.660 & 684.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Αποχώρηση του CEO της Groupama Ασφαλιστική κ. Χρ. Κάτσιου

Εκδήλωση της ΕΑΕΕ με θέμα: «Ασφαλίζοντας ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Βιωσιμότητα Ανθεκτικότητα»

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ασφαλιστικής απάτης
  • ΕΙΑΣ: Νέος Γενικός Διευθυντής ο κ. Αργύρης Τζικόπουλος
  • ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ ενισχύουν τις διεθνείς συνεργασίες τους με δύο εξειδικευμένα σεμινάρια για τις νέες ασφαλιστικές προκλήσεις
  • ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Έργων Τέχνης και Συλλεκτικών Αντικειμένων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Lemonade To Announce Third Quarter 2026 Financial Results
  • Στο 2,64% η απόδοση των εντόκων εξαμήνου - Υπερκάλυψη κατά 2,58 φορές
  • Β. Κικίλιας στο North Bund Forum - Σανγκάη: «Οι μεγάλες προκλήσεις της παγκόσμιας ναυτιλίας αντιμετωπίζονται μόνο με διεθνή συνεργασία»
  • Συνελήφθη ο Βαγγέλης Λιόλιος, εντάλματα για άλλους πέντε
  • Euroseas Ltd. Announces a New Time Charter Contract for its 2001-built 2,556 teu Feeder Containership, M/V EM Corfu, and the Sale of its Sister Vessel, M/V Evridiki G
  • BriQ Properties: Αύξηση 17,8% στα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο - Στα 21 εκατ. ευρώ ο στόχος για τα μισθώματα

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version