Υδρόγειος Ασφαλιστική: Νέος Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ο Giuseppe Zorgno
Τετάρτη, 30 Απριλίου 2025 16:22Η Υδρόγειος Ασφαλιστική ανακοινώνει ότι ο κ. Giuseppe Zorgno ανέλαβε τα καθήκοντα του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
Ο κ. Zorgno διαθέτει μια σημαντική και πολυετή σταδιοδρομία στον ασφαλιστικό κλάδο, με εμπειρία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Από το 1992 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, ενώ στα τέλη του 2024 ολοκλήρωσε μια μακρά και επιτυχημένη θητεία στην AIG Ελλάδος, όπου κατείχε τη θέση του Country Manager τα τελευταία 15 χρόνια. Επί σειρά ετών υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), και διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Αστικής Ευθύνης.
Με την ένταξή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, ενισχύεται περαιτέρω η στρατηγική της στόχευση για συνεχή ανάπτυξη και περαιτέρω ενδυνάμωση της θέσης της στην αγορά.
«Καλωσορίζουμε θερμά τον Giuseppe Zorgno στην ομάδα μας. Η πολύτιμη εμπειρία και η στρατηγική του σκέψη αποτελούν πολύτιμα εφόδια στο νέο κεφάλαιο ανάπτυξης της Υδρογείου Ασφαλιστικής. Είμαστε βέβαιοι ότι η συμβολή του θα είναι καθοριστική», δήλωσε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, κ. Παύλος Κασκαρέλης.
Σχετικά Άρθρα
- Νέα πνοή στο Γλίνος Τρικάλων: Εγκαινιάστηκε ο νέος Κοινοτικός Χώρος με τη συνδρομή του Ιδρύματος Reale και της Υδρογείου Ασφαλιστικής
- Υδρόγειος Ασφαλιστική: Η Choose αναλαμβάνει την επικοινωνία για τη νέα εταιρική της ταυτότητα
- Η Υδρόγειος Ασφαλιστική δημιουργεί το Digital Twin των εγκαταστάσεών της
- Υδρόγειος Ασφαλιστική: Συνέδριο και Βραβεύσεις Συνεργατών στη Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Στο νοσοκομείο ο αναπλ. υπουργός Μεταφορών, Γιώργος Κώτσηρας, μετά από αδιαθεσία στη Βουλή -
Ανακαίνιση κατοικίας: Έως 38.500 ευρώ για ιδιοκτήτες - Προτεραιότητα στα κλειστά σπίτια -
Ελεγκτικό Συνέδριο: Προβλήματα στο φαρμακευτικό υλικό των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ -
Alpha Bank is consolidating its strategic presence in Cyprus -
CNP Assurances announces the signing of a binding agreement with Prudential Financial to acquire its insurance businesses in Brazil and Mexico -
Royal Bank announces new Executive Chair for Scotland as it looks ahead to 300th anniversary