Συνάντηση Εκπροσώπων LLOYD’s και Μελών ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΜΕΣΙΤΕΣ LLOYD’S ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2025 19:50Ιδιαίτερα επωφελής ήταν η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή Μελών του Συνδέσμου των Συνεργαζομένων με Μεσίτες Lloyd’s στην Ελλάδα και των κυριών Diana Santin, Regional Manager MEDI – Country Manager Italy, Lloyd’s Europe και Claartje Sweere, Senior Manager Corporate & Legal των κεντρικών γραφείων των Lloyd’s στις Βρυξέλλες, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη χώρα μας.
Η επίσκεψη είχε ως στόχο την ενημέρωση σχετικά με τις προσαρμογές που σχεδιάζουν οι Lloyd’s στο μοντέλο λειτουργίας τους στην ελληνική αγορά, καθώς και την πρόθεσή τους να δραστηριοποιούνται στο εξής αποκλειστικά στο πλαίσιο της ελεύθερης παροχής υπηρεσιών (Freedom of Services – FOS).
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, που διεξήχθη σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και διαφάνειας, τα Μέλη του Συνδέσμου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά από την κα Claartje Sweere για τις προβλεπόμενες αλλαγές και τις επιπτώσεις τους στη μεσιτική δραστηριότητα. Παράλληλα, κατέθεσαν τις απόψεις, τις ανάγκες και τις προτάσεις τους, ζητώντας να ληφθούν υπόψη στο πλαίσιο του διαλόγου για τη μελλοντική συνεργασία.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την, από κοινού, επιβεβαίωση του αμοιβαίου ενδιαφέροντος για τη συνέχιση της πολύχρονης και επιτυχούς συνεργασίας.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών -
ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες -
Allianz SE, Εθνική Τράπεζα και Allianz Ελλάδος υπέγραψαν οριστική συμφωνία για μειοψηφική συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία bancassurance -
Πέθανε η ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση -
Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031 -
TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης