ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Bronze Διάκριση για την ΕΑΕΕ στα Boussias Event Awards 2026

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2026 13:58

Με Bronze βραβείο διακρίθηκε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) στα Boussias Event Awards 2026 για την ανοιχτή εκδήλωση της Γενικής Συνέλευσης 2025 με τίτλο «Ασφαλίζοντας το Μέλλον», η οποία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη THEASIS Creative Events Agency.

Η διάκριση στην κατηγορία «Brand Experience by Sector - Services (Banking, Insurance & Financial)» αναγνωρίζει τον στρατηγικό σχεδιασμό ενός κορυφαίου θεσμικού γεγονότος του ασφαλιστικού κλάδου και τη μετατροπή του σε μια σύγχρονη εμπειρία με ενιαία ταυτότητα και σαφή αφηγηματικό άξονα.

Η εκδήλωση που βραβεύτηκε, πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαρτίου 2025 στο Ωδείο Αθηνών, συγκεντρώνοντας περίπου 400 εκπροσώπους της ασφαλιστικής αγοράς, της Πολιτείας και της ευρύτερης επιχειρηματικής κοινότητας. Με κεντρικό μήνυμα «Ασφαλίζοντας το Μέλλον», η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης ανέδειξε τον ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης ως πυλώνα σταθερότητας και ανθεκτικότητας.

Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει τη σταθερή δέσμευση της ΕΑΕΕ να εξελίσσει τον τρόπο με τον οποίο ο ασφαλιστικός κλάδος συναντιέται, συζητά και διαμορφώνει το μέλλον με όραμα, συνέπεια και κοινωνική υπευθυνότητα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Η Mega Corporate Insurance μετονομάζεται σε NUVIA Insurance Brokers

Κ. Τσιάρας: Ναι στη δημιουργία ευρωπαϊκού μηχανισμού αντασφάλισης για φυσικές καταστροφές - Απαιτείται λιγότερη γραφειοκρατία και περισσότερη ευελιξία για τη νέα ΚΑΠ

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • ΕΑΕΕ: Πάνω από 13.000 περιπτώσεις ασφαλιστικής απάτης τη διετία 2023 - 2024
  • Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος: Σημαντική δωρεά έξι οχημάτων για την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος
  • Αποσύρθηκε το άρθρο για την υποχρεωτική ασφάλιση κτιρίων
  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Webinar της ΕΑΕΕ με θέμα "Sustainable Underwriting"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στημένα παιχνίδια μπάσκετ: Στον ανακριτή ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη Δευτέρα
  • ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων στις 27 Οκτωβρίου 2026
  • e-ΕΦΚΑ: Από τις 2 Νοεμβρίου μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συνταξιοδότησης στο Δημόσιο
  • Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων: Γεύμα εργασίας με τον αρχηγό του Λιμενικού
  • Β. Κικίλιας: «Η εξωτερική πολιτική είναι αέναη μάχη - Ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα»
  • Danske Bank becomes the first bank in the Nordic countries to enable business customers to bank through AI agents

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version