ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Διευθυντής Πωλήσεων ο κ. Σπύρος Κροκίδης
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2026 14:19Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, στο πλαίσιο ενίσχυσης της ηγετικής της ομάδας με έμπειρα στελέχη της αγοράς τα οποία θα συμβάλλουν στην αναπτυξιακή της πορεία, υποδέχεται στο ανθρώπινο δυναμικό της τον κ. Σπύρο Κροκίδη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων.
Ο κ. Κροκίδης είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (Master) στην «Οικονομική και Επιχειρηματική Στρατηγική» από το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Η ακαδημαϊκή πορεία του κ. Κροκίδη συνδυάζει ιδανικά τις κοινωνικές επιστήμες με τη διοίκηση επιχειρήσεων, προσφέροντάς του μια σφαιρική κατανόηση τόσο των κοινωνικών δομών όσο και των σύγχρονων οικονομικών προκλήσεων.
Η επαγγελματική διαδρομή του χαρακτηρίζεται από εξειδικευμένη τεχνογνωσία στους τομείς των εταιρικών πωλήσεων (B2B), της στρατηγικής ανάλυσης αγοράς και της διοίκησης ομάδων στον ασφαλιστικό κλάδο.
Έχει διατελέσει επί σειρά ετών στέλεχος σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες και διαθέτει βαθιά γνώση και εμπειρία στη διαχείριση μεγάλων εταιρικών κινδύνων, στην εμπορική ανάλυση δεδομένων (Sales Analytics) και τη διαχείριση στρατηγικών λογαριασμών (Key Accounts).
O κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, δήλωσε σχετικά:
«Καλωσορίζω τον Σπύρο στην οικογένεια της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και του εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του ενισχύουν την ηγετική μας ομάδα και αποτελούν εγγύηση για το μέλλον. Είμαι βέβαιος ότι με την παρουσία του θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη των εργασιών μας και στην επιτυχή εκπλήρωση των μακροπρόθεσμων στόχων μας».
Σχετικά Άρθρα
- ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Γενικός Διευθυντής ο κ. Ηρακλής Δασκαλόπουλος
- H CrediaBank απορροφά την Ευρώπη Holdings - Υπογράφηκαν οι δεσμευτικές συμφωνίες
- Ευρώπη Ασφαλιστική: Αύξηση κερδών 30% το 2025, στα 8,04 εκ. ευρώ
- ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Head of Marketing & Product Development αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Βουρδόλης
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου -
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση χρήσης κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους κάτω των 15 ετών -
Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v G. P. Zafirakis with Classic Maritime -
FARAD S.A. marks a new era of growth at its state-of-the-art facilities in Paiania -
Top Ships Inc. Announces Acquisition of four High Specification Ice Class 1A Newbuilding MR Tankers and Gross Revenue Backlog of about $1.24 Billion -
Lemonade Autonomous Car adds support for Tesla FSD V14 Lite