ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Χορηγός της ταινίας «1968»

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 11:48

Μια εξαιρετική και πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά που φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου σκηνοθέτη Τάσου Μπουλμέτη στηρίζει η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική.

Η ταινία "1968" που σύντομα πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, γυρίστηκε με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από τη θρυλική κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου από την ΑΕΚ τον Απρίλιο του 1968. Ένα τεράστιο επίτευγμα στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, ένας πραγματικός άθλος που σημειώθηκε στην Αθήνα, στο Καλλιμάρμαρο και μπροστά σε 80.000 φιλάθλους, όταν η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ επικράτησε της Σλάβια Πράγας, γεμίζοντας χαρά και αισιοδοξία το πανελλήνιο.

Η ΟΡΙΖΩΝ επέλεξε με χαρά, όπως και σε άλλες προσπάθειες που θεωρεί ότι αξίζουν, να είναι χορηγός της ταινίας «1968», ώστε να μάθουν οι νεότεροι αλλά και να θυμηθούν οι παλαιότεροι τη νίκη που έγινε από μια ομάδα με μεγάλη ιστορία σε μια εξαιρετικά δύσκολη για την Ελλάδα εποχή και που άγγιξε το πανελλήνιο δίνοντας την ευκαιρία σ' έναν πολύπαθο λαό να νιώσει ενωμένος και να θυμηθεί την αίσθηση της νίκης και της υπερηφάνιας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Νέα δωρεάν υπηρεσία Επείγουσας Τεχνικής Βοήθειας

AXA-Ανθεκτικές πόλεις: Ερευνώντας την επίδραση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην υγεία

επιστροφή στην κορυφή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • WTW launches RiskAgility Financial Modeler with expanded agentic capabilities
  • Blue Carrier 2: Διαβεβαιώσεις για αποζημιώσεις από την Attica Group
  • Allstate - September 2026 Monthly Release
  • ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 9% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο 2026 σε ετήσια βάση
  • Αύξηση 4,8% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας το 9μηνο του 2026
  • QIC Study: Most Motorists in Qatar Choose Car Insurance Based on Reputation, Not Price

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version