ΕΙΑΣ: Στις 21 Φεβρουαρίου η έναρξη του ετήσιου προγράμματος Ασφαλιστικών Σπουδών
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 17:11Στις 21 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει φέτος το πολύ αναβαθμισμένο πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών του ΕΙΑΣ. Η διάρκειά του θα είναι 250 εκπαιδευτικές ώρες και θα προσφέρει στο εκπαιδευτικό του κοινό πλήρεις, περιεκτικές και επίκαιρες γνώσεις και εμπειρίες επί του συνόλου των Κλάδων Ασφαλιστικής Δραστηριότητας και Ασφαλιστικής Τεχνικής.
Το Πρόγραμμα, το οποίο οδηγεί τους αποφοίτους του στην απόκτηση του αναγνωρισμένου, από την Αγορά, τίτλου Ασφαλιστικών Σπουδών EIAS DIPLOMA in INSURANCE, θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 16:00, στις εγκαταστάσεις του ΕΙΑΣ επί της Λ. Συγγρού 106, και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018.
Το Πρόγραμμα έχει αναβαθμιστεί σημαντικά, αφού σε αυτό διδάσκουν Ανώτατα και Ανώτερα Στελέχη της Ελληνικής και της Διεθνούς Ασφαλιστικής Αγοράς, Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, διαθέτοντες υψηλή εξειδίκευση στην Ασφαλιστική Επιστήμη και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, καθώς και έγκριτοι Market Practitioners της Ασφαλιστικής Τεχνικής.
Το Πρόγραμμα εμπλουτίζουν ενότητες e-learning και e-testing, καθώς και πλούσια ψηφιακή βιβλιογραφία, που εγγυώνται στους συμμετέχοντες δυνατότητες χρονικής ευελιξίας και άριστα περιθώρια αφομοίωσης και εμπέδωσης της αρτιότατης Εκπαιδευτικής ύλης του.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Στο νοσοκομείο ο αναπλ. υπουργός Μεταφορών, Γιώργος Κώτσηρας, μετά από αδιαθεσία στη Βουλή -
Ανακαίνιση κατοικίας: Έως 38.500 ευρώ για ιδιοκτήτες - Προτεραιότητα στα κλειστά σπίτια -
Ελεγκτικό Συνέδριο: Προβλήματα στο φαρμακευτικό υλικό των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ -
Alpha Bank is consolidating its strategic presence in Cyprus -
CNP Assurances announces the signing of a binding agreement with Prudential Financial to acquire its insurance businesses in Brazil and Mexico -
Royal Bank announces new Executive Chair for Scotland as it looks ahead to 300th anniversary