EAEE: Επέκταση του συστήματος φιλικού διακανονισμού
Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 13:05Επεκτείνεται το σύστημα του Φιλικού Διακανονισμού μετά και την προσθήκη έξι εταιρειών Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ), που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου.
Συγκεκριμένα, ύστερα από συζητήσεις μεταξύ εκπροσώπων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος με εκπροσώπους εταιρειών Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών, με γνώμονα την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων – πελατών που εμπλέκονται σε τροχαία ατυχήματα, έξι εταιρείες εκδήλωσαν πρόθεση να συμμετέχουν στο σύστημα Φιλικού Διακανονισμού.
Με την προσχώρηση των 6 νέων εταιρειών, προστίθενται άνω των 530.000 οχημάτων στο σύνολο των αυτοκινήτων που εξυπηρετούνται από το σύστημα Φιλικού Διακανονισμού με προφανές όφελος για τους ασφαλισμένους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Nautilus Management adds first tanker to its fleet -
Όμιλος Neptune: Παρέλαβε το νεότευκτο «Nikos Travlos» -
WTW launches RiskAgility Financial Modeler with expanded agentic capabilities -
Blue Carrier 2: Διαβεβαιώσεις για αποζημιώσεις από την Attica Group -
Allstate - September 2026 Monthly Release -
ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 9% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο 2026 σε ετήσια βάση