Προθεσμία έως τα τέλη του έτους έδωσε η Ευρωπαία Επίτροπος Δικαιοσύνης, Βιέρα Γιούροβα, στον αμερικανικό κολοσσό Facebook, προκειμένου να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς της ΕΕ για τους καταναλωτές, ειδάλλως θα υπάρξουν κυρώσεις.
«Η υπομονή μου έφθασε στα όριά της. Ενώ η Facebook με διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει τελικά σε προσαρμογές στους εναπομείναντες παραπλανητικούς όρους υπηρεσιών έως τον Δεκέμβριο, αυτό συνεχίζεται για πολύ καιρό», δήλωσε η Γιούροβα σε ανακοίνωση.
«Είναι πλέον ώρα για δράση και όχι άλλες υποσχέσεις. Εάν οι αλλαγές δεν εφαρμοστούν πλήρως έως τα τέλη του έτους, θα καλέσω τις αρμόδιες αρχές καταναλωτών να δράσουν άμεσα και να επιβάλουν κυρώσεις στην εταιρεία», δήλωσε.
Η Γιούροβα είχε ζητήσει τον Φεβρουάριο από την εταιρεία και άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να συμμορφωθούν.
Kομισιόν: Το Facebook να συμμορφωθεί με τους κανόνες, αλλιώς θα έχει κυρώσεις
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 13:13ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έφοδος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στις κτηνιατρικές υπηρεσίες Τρικάλων και Λάρισας
-
Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας: Προειδοποίηση για κυβερνοεπιθέσεις σε συστήματα ψύξης
-
Singapore Airlines: Επένδυση-μαμούθ 2 δισ. δολαρίων για τη ριζική ανακαίνιση των καμπινών και των υπηρεσιών της
-
Εθνική Ασφαλιστική: Οκτώ διακρίσεις στα Content Marketing Awards 2026 και Peak Awards 2026
-
Pizza Fan: «Πράσινο φως» για την επαναλειτουργία των καταστημάτων με απόφαση της Αρχής για το Ξέπλυμα
-
Ναυπηγεία Σαλαμίνας - Naval Group: Νέα συμφωνία για την κατασκευή σουηδικών φρεγατών FDI


