ΤΙΤΑΝ: Στα 50 εκατ. ευρώ αυξήθηκαν τα κέρδη στο 9μηνο
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 12:21Αύξηση του κύκλου εργασιών παρουσίασε το 3ο τρίμηνο του 2018 ο όμιλος ΤΙΤΑΝ, καταγράφοντας άνοδο 5,0%, ανερχόμενος σε 389,4 εκατ. ευρώ.
Ταυτόχρονα, τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων αυξήθηκαν κατά 3,2% φθάνοντας τα 74,7 εκατ. ευρώ. Τα καθαρά κέρδη μετά από δικαιώματα μειοψηφίας και την πρόβλεψη για φόρους αυξήθηκαν κατά 32,5% και διαμορφώθηκαν στα 25,4 εκατ. ευρώ, από 19,2 εκατ. το 3ο τρίμηνο του 2017.
Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών σε επίπεδο εννεαμήνου ανήλθε σε 1.101,9 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας μείωση 3,7% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017. Τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων μειώθηκαν κατά 8,2% και ανήλθαν σε 196,9 εκατ. ευρώ. Τα καθαρά κέρδη μετά τα δικαιώματα μειοψηφίας και την πρόβλεψη για φόρους αυξήθηκαν κατά 51,8% ανερχόμενα σε 50,2 εκατ. ευρώ.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ολοκλήρωση της συμμετοχής της Fairfax στην ERB Ασφαλιστική της Κύπρου -
Νέα πνοή στο Γλίνος Τρικάλων: Εγκαινιάστηκε ο νέος Κοινοτικός Χώρος με τη συνδρομή του Ιδρύματος Reale και της Υδρογείου Ασφαλιστικής -
Aegean: Αποχωρεί από τη θέση του CEO ο Δημήτρης Γερογιάννης -
Allianz: Μελέτη για τη ραγδαία αύξηση των ζημιών στις εταιρείες από διακοπή επιχειρηματικής λειτουργίας -
Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Πότε θα καταβληθούν -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου