Folli Follie: Tο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 20:35

Η "Folli Follie ανακοινώνει την εκλογή του κυρίου Χαράλαμπου Κύρκου ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους αυτού, κ. Ηλία Πεντάζου, o oποίος υπέβαλε την παραίτησή του τόσο από ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας όσο και από μέλος της Επιτροπής Ελέγχου.

Ενόψει των ανωτέρω, ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα ως εξής:

1 ΑΒΡΑΑΜ Κ. ΓΟΥΝΑΡΗΣ - Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος

2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥ - Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

3. KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

4. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

5. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΝΤΑΣ - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

7. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΟΥΠΗΣ - Μη Εκτελεστικό Μέλος

8. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΣ - Μη Εκτελεστικό Μέλος

9. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

10. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΥΡΚΟΣ - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

11. ΖHANG HAOLEI - Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ο κ. Χαράλαμπος Κύρκος έχει διαγράψει αξιοσημείωτη πορεία ως ανώτατο τραπεζικό στέλεχος, στον ελληνικό και διεθνή τραπεζικό κλάδο, καθώς και στον κλάδο των ελεγκτικών εταιριών. Έχει διατελέσει Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, χειριζόμενος το σημαντικό έργο της αναδιάρθρωσης και ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών.

Έχει υπάρξει partner της εταιρίας Ernst&Young και επικεφαλής του χρηματοπιστωτικού τομέα για την κεντρική και νοτιοανατολική Ευρώπη. Επίσης διετέλεσε για 12 έτη μέλος του Δ.Σ. της Eurobank & Chief Risk Officer του Ομίλου στην Ελλάδα και τις Βαλκανικές Χώρες. Παλαιότερα έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος της Εγνατίας Τράπεζας, Διευθύνων Σύμβουλος της Banque National de Grèce (France), Γενικός Διευθυντής της ΕΤΕΒΑ κ.α. Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και Πρόεδρος Δ.Σ. της EFG Eurobank Properties ΑΕΑΠ (νυν GRIVALIA) για 7 χρόνια.

Εν συνεχεία, η Εταιρεία ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι ο κύριος Παναγιώτης Αλεξάκης, μετά την ανωτέρω ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου, υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και από Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας και περαιτέρω ανακοινώνει την εκλογή του κυρίου Βύρωνα Μπαλλή ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους κυρίου Παναγιώτη Αλεξάκη.

Ενόψει των ανωτέρω, ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα ως εξής:

1 ΑΒΡΑΑΜ Κ. ΓΟΥΝΑΡΗΣ - Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος

2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥ - Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

3. KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

4. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΝΤΑΣ - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

6. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΟΥΠΗΣ - Μη Εκτελεστικό Μέλος

7. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΣ - Μη Εκτελεστικό Μέλος

8. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

9. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΥΡΚΟΣ - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

10. ΒΥΡΩΝ ΜΠΑΛΛΗΣ - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

11. ΖHANG HAOLEI - Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ο κ. Βύρων Μπαλλής αποτελεί αξιόλογο στέλεχος με περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον ελληνικό και διεθνή τραπεζικό κλάδο. Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαλλής έχει διατελέσει CEO στην Νational Investment Bank.

Επίσης διετέλεσε Γενικός Διευθυντής στον Όμιλο INTERAMERICAN INSURANCE όπου συνέβαλε στην ίδρυση της INTERBANΚ, θυγατρικής εταιρίας στην οποία υπήρξε CEO, και συνέβαλε στη συγχώνευσή της με την EUROMERCHANT BANK δημιουργώντας την EUROBANK A.E. Κατά την πολυετή θητεία του στον Όμιλο EUROBANK δημιούργησε και διετέλεσε Executive Chairman στις θυγατρικές εταιρίες EUROLIFE S.A, EUROBANK AEDAK, POLBANK S.A., UNIVERSAL BANK S.A. και FINANCIAL PLANNING SERVICES S.A.

Από το 2013 έως και σήμερα ο κ. Μπαλλής κατέχει τη θέση του Executive Chairman στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας EUROTANK MARITIME MANAGEMENT S.A. Ο κ. Μπαλλής είναι απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ κατέχει MSc. και PhD στις επιστήμες της Οικονομετρίας και Στατιστικής, από το Πανεπιστήμιο Bordeaux στην Γαλλία.

Περαιτέρω, η Εταιρεία ανακοινώνει την εκλογή των κ.κ. Χαράλαμπου Κύρκου και Βύρωνα Μπαλλή ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων κ.κ. Ηλία Πεντάζου και Παναγιώτη Αλεξάκη.

Εν όψει των ανωτέρω, η Εταιρεία ανακοινώνει περαιτέρω ότι η νέα σύνθεση της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας έχει ως εξής:

1. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΥΡΚΟΣ - Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής

2. ΒΥΡΩΝ ΜΠΑΛΛΗΣ - Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής

3. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΟΥΠΗΣ - Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok