Unilever Hellas: Ο Γιώργος Τζαβάρας γενικός διευθυντής στο νέο Business Unit
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2024 11:25Η Unilever Hellas, στο πλαίσιο της νέας δομής των One Unilever αγορών στην Ευρώπη, ανακοίνωσε το νέο Business Unit Ελλάδας, Κύπρου, Βαλκανίων και Βαλτικών χωρών στο οποίο η Ελλάδα θα έχει ηγετικό ρόλο, με ισχύ από 1 Ιανουαρίου 2025.
Συγκεκριμένα, τη θέση γενικού διευθυντή στο νέο business unit, με ευθύνη για 14 αγορές, θα αναλάβει ο Γιώργος Τζαβάρας, σήμερα γενικός διευθυντής για το Παγωτό σε Ελλάδα, Ρουμανία και ΕΜΕΕ.
Με πλούσια επαγγελματική πορεία, στρατηγική σκέψη και προσήλωση στην επίτευξη στόχων ο Γιώργος Τζαβάρας θα καθοδηγήσει το νέο business unit, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη της Unilever στην Ευρώπη και δίνοντας έμφαση στην ενίσχυση της ηγετικής θέσης της Ελλάδας, αναφέρεται στη σχετική εταιρική ανακοίνωση.
Σημειώνεται ότι στη νέα δομή One Unilever, καταργείται η θέση Head of South East Europe την οποία σήμερα κατέχει ο Δημήτρης Μαγγιώρος.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ποδαρικό: Η νέα πλατφόρμα που αλλάζει την αναζήτηση κατοικίας -
Natixis celebrates 20 years in Dubai International Financial Centre, underscoring deep commitment to the Middle East -
Στις εγκαταστάσεις της Metlen στη Βοιωτία στελέχη της Επιτροπής Αστικής Ευθύνης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος -
Ν. Δένδιας: Επόμενο βήμα η παραγωγή του «Πυρπολητή» για την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού -
Υπουργείο Ανάπτυξης: Ομάδα εργασίας για την προσαύξηση του μέσου επιτοκίου στην καταναλωτική πίστη -
Alpha Bank: Νέα εταιρική ταυτότητα με κεντρικό μήνυμα «Ορίζοντας ένα νέο Μαζί»