Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Ελληνικό Μετρό Α.Ε. ο Χρήστος Φαφούτης
Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2026 13:30Μετά από απόφαση της συνεδρίασης της Επιτροπής δημοσίων επιχειρήσεων, τραπεζών, οργανισμών κοινής ωφελείας και φορέων κοινωνικής ασφάλισης της Βουλής, καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρεία «Ελληνικό Μετρό Α.Ε.» αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Φαφούτης, ο οποίος προτάθηκε από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρίστο Δήμα, κατόπιν της προβλεπόμενης διαδικασίας ΑΣΕΠ.
Ο κ. Φαφούτης, που θα διαδεχτεί τον Νίκο Κουρέτα, διαθέτει μακρά εμπειρία στον τομέα των Σταθερών Συγκοινωνιών, έχοντας διατελέσει Διευθυντής Αμαξοστασίου στη ΣΤΑΣΥ Α.Ε. και Τμηματάρχης Επιδομής στις Γραμμές 2 & 3 του Μετρό και στο Τραμ. Είναι μέλος του ΤΕΕ και του ΟΕΕ.
Είναι Διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός του ΕΜΠ, κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων (MSc) και στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα (MBA).
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών -
ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες -
Allianz SE, Εθνική Τράπεζα και Allianz Ελλάδος υπέγραψαν οριστική συμφωνία για μειοψηφική συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία bancassurance -
Πέθανε η ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση -
Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031 -
TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης