ΣΕΚΑΠ: Εκδικάζεται στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής η αναστολή του προστίμου
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 10:32Είκοσι ημέρες μετά την έκδοση απόφασης από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής, βάσει της οποίας έγινε δεκτή η αίτηση προσωρινής αναστολής του προστίμου εις βάρος της ΣΕΚΑΠ, οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους θα βρεθούν σήμερα ξανά στη δικαστική αίθουσα.
Στις 12.00 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης και, όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους, «θα υποστηρίξουμε τη θέση μας για την αδιάκοπη λειτουργία της εταιρείας στην ακριτική περιοχή της Θράκης και τη βελτίωση των οικονομικών συνθηκών των καπνοπαραγωγών, αγροτών και εργαζομένων, όπως την οραματίστηκε ο ιδρυτής της.
Θα αγωνιστούμε ώστε να διατηρηθεί σε λειτουργία η ΣΕΚΑΠ, η οποία αποτελεί βασικό οικονομικό πνεύμονα της περιοχής και από τους πυλώνες της κοινωνικής συνοχής με την απαραίτητη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας, ώστε να ανακοπεί το κύμα της αποβιομηχανοποίησης που μαστίζει πλέον την Θράκη».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ολοκλήρωση της συμμετοχής της Fairfax στην ERB Ασφαλιστική της Κύπρου -
Νέα πνοή στο Γλίνος Τρικάλων: Εγκαινιάστηκε ο νέος Κοινοτικός Χώρος με τη συνδρομή του Ιδρύματος Reale και της Υδρογείου Ασφαλιστικής -
Aegean: Αποχωρεί από τη θέση του CEO ο Δημήτρης Γερογιάννης -
Allianz: Μελέτη για τη ραγδαία αύξηση των ζημιών στις εταιρείες από διακοπή επιχειρηματικής λειτουργίας -
Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Πότε θα καταβληθούν -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου