Προειδοποίηση ιαπωνικών αυτοκινηματοβιομηχανιών ότι θα εγκαταλείψουν τη Βρετανία
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 14:40Τρεις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες και συγκεκριμένα η Nissan, η Honda και η Toyota Europe εξέφρασαν τις έντονες ανησυχίες τους προς τη βρετανική κυβέρνηση για την μετά-Brexit εποχή και προειδοποίησαν ότι εάν κριθεί ασύμφορο να συνεχίσουν να βρίσκονται στη χώρα, είτε εξαιτίας υψηλής φορολογίας είτε λόγω άλλων προβλημάτων, θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν.
Ο πρόεδρος της Nissan στην Ευρώπη, Paul Willcox, ο επικεφαλής της Honda στην Ευρώπη, Ian Howells, και ο διευθύνων σύμβουλος της Toyota Europe, Johan van Zyl, ήταν μεταξύ των στελεχών 19 ιαπωνικών επιχειρήσεων που συναντήθηκαν με επικεφαλής της κυβέρνησης Μέι για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους για το τι θα γίνει μετά το Brexit.
Οι τρεις αυτοκινητοβιομηχανίες κατασκευάζουν μεγάλο μέρος των αυτοκινήτων που πωλούνται στη χώρα, ενώ έχουν ξοδέψει περισσότερα από 40 δισεκατομμύρια λίρες στη Μ. Βρετανία για επενδύσεις.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου -
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση χρήσης κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους κάτω των 15 ετών -
Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v G. P. Zafirakis with Classic Maritime -
FARAD S.A. marks a new era of growth at its state-of-the-art facilities in Paiania -
Top Ships Inc. Announces Acquisition of four High Specification Ice Class 1A Newbuilding MR Tankers and Gross Revenue Backlog of about $1.24 Billion -
Lemonade Autonomous Car adds support for Tesla FSD V14 Lite