Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Generali Belgium από την Athora
Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019 18:25Ολοκλήρωσε την εξαγορά της Generali Belgium η Athora Holding, έναντι τελικού τιμήματος στα 540 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία θα μετονομασθεί σε Athora Belgium πριν το τέλος του α΄ εξαμήνου.
O Michele Bareggi, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Athora, δήλωσε σχετικά: «Η ολοκλήρωση αυτής της συναλλαγής αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο στην πορεία μας για τη δημιουργία μιας κορυφαίας ευρωπαϊκής ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής επιχείρησης». Για να προσθέσει: «Η βελγική αγορά έχει να προσφέρει ευκαιρίες στην Athora να συνεχίσει να αναπτύσσει την παροχή ασφαλιστικών εργασιών και ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε τα 117 χρόνια ιστορίας και ανεκτίμητης εμπειρίας της Generali Belgium».
O Eric Viet, επικεφαλής της Athora Μπενελούξ, δήλωσε: «Εκτός από την ανάπτυξη της Generali Belgium, σχεδιάζουμε να αναπτύξoυμε σημαντικά κεφάλαια τα επόμενα χρόνια στις χώρες της Μπενελούξ».
O προσωρινός CEO της Generali Belgium, Dorsan Van Hecke, σχολίασε από την πλευρά του: «Με την άφιξη της Athora μπαίνουμε σε ένα νέο κεφάλαιο στη μακρά ιστορία της εταιρείας στο Βέλγιο και είναι σημαντικό που η Athora παρέχει μια συνέχεια στους συνεργάτες μεσίτες, αλλά και στους πελάτες μας. Έχουμε μεγάλες αναπτυξιακές φιλοδοξίες και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στις σχέσεις μας με τους μεσίτες ώστε να διαθέτουν τα απαραίτητα εργαλεία για να προσφέρουν ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας».
Η εταιρεία θα υπόκειται στη βελγική ρυθμιστική αρχή.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου -
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση χρήσης κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους κάτω των 15 ετών -
Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v G. P. Zafirakis with Classic Maritime -
FARAD S.A. marks a new era of growth at its state-of-the-art facilities in Paiania -
Top Ships Inc. Announces Acquisition of four High Specification Ice Class 1A Newbuilding MR Tankers and Gross Revenue Backlog of about $1.24 Billion -
Lemonade Autonomous Car adds support for Tesla FSD V14 Lite