Hellenic Life Insurance: Oλιστική κάλυψη ασφαλιστικών αναγκών

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 12:46
Hellenic Life Insurance: Oλιστική κάλυψη ασφαλιστικών αναγκών

Με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και νέα προϊόντα συνεχίζει τις εργασίες της η Hellenic Life Insurance Company, διευρύνοντας τη δράση της και καλύπτοντας όλες τις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών της.  

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της Ελληνικής Τράπεζας για αναδιάρθρωση και επανατοποθέτηση στην κυπριακή αγορά ασφαλιστικών εταιρειών εξαγόρασε περί τα τέλη του 2019 το 100% του μετοχικού πακέτου της MetLife με αποτέλεσμα η Hellenic Alico να μετονομαστεί σε Hellenic Life ανακοινώνοντας ταυτόχρονα νέα προϊόντα και υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η Hellenic Life είναι ασφαλιστική εταιρεία ζωής, η οποία δραστηριοποιείται στην κυπριακή αγορά από το 2001. Αυτή τη στιγμή έχει 25 άτομα προσωπικό, ενώ από τις αρχές του 2020 εξυπηρετεί περισσότερα 100.000 ασφαλιστικά συμβόλαια.

Με επίκεντρο τις ανάγκες των πελατών της και με πελατοκεντρική προσέγγιση η Hellenic Life δραστηριοποιείται στους ασφαλιστικούς κλάδους ζωής, ατυχημάτων και υγείας, ενώ η γκάμα των προϊόντων της σε αυτούς τους κλάδους μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των πελατών της.

Μεταξύ άλλων, η Hellenic Life προσφέρει επιλογή τριών επενδυτικών ταμείων (Basic, Balanced and Dynamic) για επένδυση των ασφαλίστρων, με οποιοδήποτε συνδυασμό, με ελάχιστη επένδυση 10% ανά επενδυτικό ταμείο. Το Future Plus + Advance είναι ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό σχέδιο που προνοεί για τις σπουδαστικές ανάγκες των παιδιών, για τις συνταξιοδοτικές ανάγκες, ή/και για την εξασφάλιση φορολογικών ελαφρύνσεων και υψηλές καλύψεις από συμπληρωματικά ωφελήματα. Το προϊόν προσφέρει μέχρι €500.000 ασφάλεια πρόσκαιρης διάρκειας, €30.000 για σοβαρές ασθένειες ή μόνιμη ολική ανικανότητα και €200.000 για σύνταξη θανάτου από ατύχημα.

Παράλληλα, υπάρχει το Σχέδιο Σοβαρών Ασθενειών και Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας που προσφέρει άμεση κάλυψη τη στιγμή που χρειάζεται, με χαμηλό ασφάλιστρο €10 - €20 μηνιαίως, ευρεία ηλικία εισδοχής  από 18 – 55 ετών, επιλογή ανανέωσης ως το 65ο έτος του ασφαλισμένου και απλές διαδικασίες ένταξης

Από καιρό η εταιρεία εργάζεται για τη δημιουργία νέων συμπληρωματικών προϊόντων για το ΓΕΣΥ ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος διατηρώντας έναν παράλληλο και συμπληρωματικό ρόλο στην παροχή υγείας. 

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η αναβάθμιση όλων των λογισμικών της συστημάτων έτσι ώστε να μειωθούν τα κόστη και να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα προώθησης και διαχείρισης των προϊόντων που διαθέτει. Η αναβάθμιση των λογισμικών συστημάτων της εταιρείας θα μειώσει τις χρονοβόρες διαδικασίες και θα επιτρέψει την ταχύτερη δημιουργία προϊόντων τα οποία θα ανταποκρίνονται ακόμα καλύτερα στις ανάγκες των πελατών μας. 

Στόχος παραμένει η αύξηση του μεριδίου στην κυπριακή αγορά μέσα από τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok