ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Συνάντηση Τσίπρα - Μπουτάρη: Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 11:45

«Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Γιάννη Μπουτάρη στη διάρκεια της συνάντησής τους, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε το δήμαρχο Θεσσαλονίκης για να του συμπαρασταθεί για τη βάναυση επίθεση που δέχθηκε το περασμένο Σάββατο.

«Βρήκες τον μπελά σου, συμβολοποιείς ένα ολόκληρο δημοκρατικό προοδευτικό μέτωπο απέναντι στη μαυρίλα και αυτόν τον αγώνα πρέπει να τον δώσεις», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στη φασιστική επίθεση που δέχθηκε ο Γ. Μπουτάρης το περασμένο Σάββατο στην πλατεία του Λευκού Πύργου, στη διάρκεια εκδήλωσης στη μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας του ποντιακού Ελληνισμού.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ιστορία της Θεσσαλονίκης, που από τη μία είπε ότι έχει μια μακρά παράδοση αγώνων, αλλά υπάρχει και το μαύρο παρελθόν ρατσιστικών και εθνικιστικών γεγονότων.

Ακόμα, ο κ. Τσίπρας είπε ότι ευτυχώς που δεν υπήρχαν θύματα από αυτήν τη φασιστική επίθεση εναντίον του δημάρχου, τονίζοντας ότι μπορεί να λένε κάποιοι ότι η επίθεση ήταν τυχαία και αυθόρμητη, όμως ήταν οργανωμένη.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπουτάρης παρουσίασε στον πρωθυπουργό τους δύο ανθρώπους που «πρωταγωνίστησαν» στην προστασία του κατά τη βάναυση επίθεση που δέχθηκε το περασμένο Σάββατο, την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και τον προσωπικό φρουρό του.

«Η Καλυψώ, σωματοφύλακας», είπε χαριτολογώντας ο κ. Μπουτάρης στον Αλέξη Τσίπρα, με τον κ. Τσίπρα να συμφωνεί και να επαυξάνει, λέγοντας ότι «η Καλυψώ νομίζω ότι έφαγε τις πιο πολλές».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εκθείασε και τον αστυνομικό της προσωπικής του ασφάλειας, λέγοντας πως «είναι νο1 στην ασφάλεια. Εάν δεν είχε τρέξει να με σηκώσει...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Άντρας βρέθηκε απαγχονισμένος έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Πορεία διαμαρτυρίας των συνταξιούχων στο υπουργείο Υγείας

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Συντάξεις Νοεμβρίου: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Πότε θα καταβληθούν
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 12 έως 16 Οκτωβρίου
  • Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την απαγόρευση χρήσης κοινωνικών δικτύων από ανηλίκους κάτω των 15 ετών
  • Αθώοι οι δύο ψαράδες για τον θάνατο Βαλυράκη - Έφεση από την οικογένεια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ποδαρικό: Η νέα πλατφόρμα που αλλάζει την αναζήτηση κατοικίας
  • Natixis celebrates 20 years in Dubai International Financial Centre, underscoring deep commitment to the Middle East
  • Στις εγκαταστάσεις της Metlen στη Βοιωτία στελέχη της Επιτροπής Αστικής Ευθύνης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος
  • Ν. Δένδιας: Επόμενο βήμα η παραγωγή του «Πυρπολητή» για την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού
  • Υπουργείο Ανάπτυξης: Ομάδα εργασίας για την προσαύξηση του μέσου επιτοκίου στην καταναλωτική πίστη
  • Alpha Bank: Νέα εταιρική ταυτότητα με κεντρικό μήνυμα «Ορίζοντας ένα νέο Μαζί»

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version