Ετών 84 πέρασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 11:57Στους επιτυχόντες των φετινών πανελληνίων εξετάσεων συγκαταλέγεται κι ένας 84χρονος, ο Δημήτρης Μουδατσάκης.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 84χρονος Κρητικός, που συνταξιοδοτήθηκε πριν από 18 χρόνια, είχε λάβει από τότε την απόφαση να επιστρέψει στα θρανία και τελικώς εισήχθη στο τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο.
«Από μικρός ήθελα να σπουδάσω! Έβλεπα τα άλλα παιδιά να πηγαίνουν σχολείο και ζήλευα. Ήθελα να πάω κι εγώ, αλλά δεν μπορούσα. Δεν είχα τη δυνατότητα!», είχε δηλώσει προ καιρού στο ίδιο μέσο.
«Διάβαζα πάντα. Κάθε Σάββατο, όταν πληρώναμε το προσωπικό, εγώ πήγαινα κι αγόραζα ένα βιβλίο, το οποίο το διάβαζα κατευθείαν!», σημειώνει ακόμη.
Όσο για τις σπουδές του στο Ρέθυμνο, είχε δηλώσει: «Θα πάω να γραφτώ κανονικά και θα πηγαίνω όποτε μπορώ. Είναι λίγο δύσκολο να πηγαίνω στο Ρέθυμνο. Έχω και τη σύζυγο εδώ. Πρέπει να δω και με το πρόγραμμα τι θα γίνει».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Generali debuts at Lloyd’s with Syndicate 2031 Red Bridge -
Aviva launches 24/7 cyber safety helpline for Signature home insurance customers -
MSC Cruises: Ημέρα Καριέρας εν πλω για φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών -
ΑΔΜΗΕ: Η Φολέγανδρος συνδέθηκε με το ηπειρωτικό ηλεκτρικό σύστημα -
ΟΛΠ: Ίδρυσε θυγατρική εταιρεία στα logistics -
ΥΠΑΑΤ - ΑΑΔΕ: Πληρωμές 32,34 εκατ. ευρώ για αγροτικές ενισχύσεις - Ξεκίνησαν οι καταβολές για τα Σχέδια Βελτίωσης