Ο επόπτης του αποψινού αγώνα Ελλάδα-Εσθονία υπέστη εγκεφαλικό
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 17:48Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Σεργκέι Μπέκερ, ο οποίος είχε οριστεί ως πρώτος βοηθός από την UEFA για το αποψινό ματς (21:45, ζωντανά από το ΘΕΜΑ 104,6) της Εθνικής Ελλάδας με την Εσθονία στο ΟΑΚΑ.
Ο Ουκρανός ρέφερι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπέστη εγκεφαλικό και κατέρρευσε τη στιγμή που έβγαινε από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει μαζί με τα άλλα μέλη του σημερινού διαιτητικού επιτελείου.
Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παράλληλα η UEFA σε συνεννόηση με την ΕΠΟ επιστράτευσαν τον Χρήστο Ακρίβο να εκτελέσει χρέη τέταρτου διαιτητή.
Από την πλευρά του, ο Σεμέν Σλόντσακ (που είχε οριστεί αρχικά ως 4ος) αναλαμβάνει χρέη β΄ βοηθού, ενώ πρώτος βοηθός θα είναι ο Όλεγκ Πλούτσνικ.
Η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ:
«Η UEFA επιβεβαιώνει ότι ένας εκ των βοηθών διαιτητών, που ορίστηκε για τον αγώνα του UEFA Nations League μεταξύ Ελλάδας και Εσθονίας, αντιμετώπισε αιφνίδιο πρόβλημα υγείας.
Σεβόμενη την οικογένειά του, η UEFA δεν θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί, όπως έχει προγραμματιστεί».
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Από σήμερα το νέο τέλος των 2 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. -
ΣΤΑΣΥ: Κλείνουν στις 21:40 οι σταθμοί από την Εθνική Άμυνα έως το Χαλάνδρι έως τις 5 Νοεμβρίου λόγω εργασιών -
Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη στο Κολωνάκι -
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 2 έως 6 Νοεμβρίου -
Allianz Beach Arena for the LA28 Olympic and Paralympic Games joins the Allianz Family of Stadiums