ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Εκτός ΑΝΕΛ o Τέρενς Κουίκ

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 10:21

Εκτός του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Kontra Channel με αφορμή τη στάση του κόμματος στη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε ότι «είναι ομόφωνη απόφαση του κόμματος. Ο κ. Κουίκ έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος. Τέλος!».

Ο Τ. Κουίκ είναι ένα από τα ελάχιστα μέλη των ΑΝΕΛ που έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Συμφωνίας που υπέγραψαν στις Πρέσπες οι Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, με αποτέλεσμα να αποτελεί εδώ και καιρό «ξένο σώμα» στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.

«Έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, παραβιάζοντας αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων», είπε ο κ. Τοσουνίδης, ενώ διευκρίνησε πως τα υπόλοιπα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, έχουν αποφασίσει ομόφωνα να εγκαταλείψουν την κυβέρνηση, σε περίπτωση που φτάσει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.

Λίγο νωρίτερα, ο Πάνος Καμμένος είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, έχει συνταχθεί με τη γραμμή του κόμματος, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Παυλόπουλος: Νομικώς ενεργές οι ελληνικές απαιτήσεις για το κατοχικό δάνειο

Το κοινό ανακοινωθέν για τον στρατηγικό διάλογο ΗΠΑ - Ελλάδας

επιστροφή στην κορυφή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ναυπηγεία Σαλαμίνας - Naval Group: Νέα συμφωνία για την κατασκευή σουηδικών φρεγατών FDI
  • Emirates: Μείωση 66% των κερδών στο α΄ εξάμηνο
  • Hertz: Έσοδα 2,6 δισ. δολαρίων στο γ΄ τρίμηνο και καλύτερη επίδοση τριετίας
  • AEGEAN: Αβάσιμες οι απειλές για βόμβα σε δύο πτήσεις της προς Μιλάνο και Βιέννη
  • Arthur J. Gallagher & Co. Announces Leadership Transition in Gallagher's Benefits & HR Consulting Division
  • PureHealth: Αύξηση των καθαρών κερδών κατά 14,1% στα 482 εκατ. δολάρια ΗΠΑ στο εννεάμηνο

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version