Αποζημίωση «μαμούθ» για τον Υπάτιο Πατμάνογλου από τον Mr Jumbo
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 23:49Το ένα τρίτο από το ποσό που εξαρχής ζητούσαν θα λάβουν ως αποζημίωση ο Υπάτιος Πατμάνογλου και συγγενικά του πρόσωπα από την οικογένεια Βακάκη για το θάνατο της συζύγου του Αποστολίας και του τρίχρονου τότε παιδιού του, Παύλου, στις 26 Φεβρουαρίου του 2017.
Όπως αποκαλύπτει η RealNews, η απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες επιδικάζει, από τα συνολικά αιτούμενα άνω των 4 εκατ. ευρώ, περί τα 1.200.000 ευρώ.
Η αγωγή της οικογένειας Πατμάνογλου και των συγγενών της αδικοχαμένης Αποστολίας είχε συζητηθεί τον Φεβρουάριο του 2018, έναν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Τότε, ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo, είχε πέσει πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Πατμάνογλου στο οποίο ευρίσκονταν η σύζυγος και ο τρίχρονος γιος του, οδηγώντας με ιλλιγιώδη ταχύτητα την Porche που είχε δανειστεί από τον πατέρα του εκείνη την ημέρα.
Σχετικά Άρθρα
- Κυβερνοεπίθεση σε κρεοπωλείο στην Κηφισιά – Ανέβασαν τη θερμοκρασία στους 150 βαθμούς
- Κακοκαιρία «AGNETA»: Σε κατάσταση RED CODE επτά περιοχές μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας
- Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη στο Κολωνάκι
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 2 έως 6 Νοεμβρίου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Πειραιώς - Δείκτης Στεγαστικού Κλίματος: Προσδοκίες και αντιλήψεις των ελληνικών νοικοκυριών για την αγορά ακινήτων -
Νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική o κ. Μιχάλης Κολέτσος -
Bioderma & Emmanouela Cosmetics δημιουργούν το Pink with Purpose Kit, για να ενισχύσουν το «Άλμα Ζωής» -
Ferrari: Αύξηση 6% των εσόδων στο εννεάμηνο, στα 5,68 δισ. ευρώ -
Κυβερνοεπίθεση σε κρεοπωλείο στην Κηφισιά – Ανέβασαν τη θερμοκρασία στους 150 βαθμούς -
ΟΤΕ: Πρόταση του ΔΣ για επανεκλογή του Κώστα Νεμπή για νέα τριετή θητεία