ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Συνέντευξη Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1: «Δεν καταργούμε τις 120 δόσεις» (vid)

Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 20:54

Tην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου έδωσε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση και του β΄ γύρου των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο αρχηγός της ΝΔ κάλεσε τους πολίτες να δώσουν ισχυρή εντολή στην αξιωματική αντιπολίτευση στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, για να υλοποιήσει το πρόγραμμά της.

«Θέλω να αξιοποιήσω το χρόνο μέχρι τις εκλογές και να πείσω τους συμπολίτες μας που επέλεξαν άλλα κόμματα», δήλωσε o κ. Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ότι δεν τον εξέπληξε το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς η ψήφος στη ΝΔ «ήταν και θετική προς τον προγραμματικό ήπιο λόγο της ΝΔ και αρνητική προς τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, ενώ τόνισε ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο κ. Βενιζέλος, ούτε υπάρχει θέμα συνεργασίας.

Απέκλεισε ενδεχόμενο συνεργασίας και με τον κ. Βαρουφάκη μετά τη θέση του πρώην υπουργού ότι μπορεί να συνεργαστεί με τη ΝΔ, λέγοντας «εμάς μας ρώτησε;», ενώ ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας με το κόμμα του κ. Βελόπουλου», ωστόσο θα μελετήσει τους λόγους της ανόδου του. Ο ίδιος ευχήθηκε να είναι εκτός Βουλής το κόμμα Βελόπουλου και η Χρυσή Αυγή.

Απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, ενώ ερωτηθείς για ενδεχόμενο λουκέτου στην ΕΡΤ υπογράμμισε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει», ωστόσο θα προχωρήσει σε εξυγίανση της δημόσιας τηλεόρασης.

«Ουδέποτε μίλησα για επταήμερη εργασία, αλλά για επταήμερη λειτουργία», ξεκαθάρισε, επίσης, μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης, ενώ για τις 120 δόσεις τόνισε ότι όχι μόνο δεν θα τις καταργήσει, αλλά θα απλοποιήσει τη γραφειοκρατία και θα υπάρξει και ειδική μέριμνα για τους συνεπείς φορολογούμενους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό

Πέθανε ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ και δημοσιογράφος Ροδόλφος Μορώνης

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • Συνάντηση Μητσοτάκη με Πρόεδρο Λιθουανίας - Στο επίκεντρο η ευρωπαϊκή άμυνα και η ενεργειακή ασφάλεια
  • Μητσοτάκης: Η διπλή αναβάθμιση επιβεβαιώνει την ορθότητα της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής
  • Μήνυμα Μητσοτάκη προς Τουρκία από την Αίγυπτο: Σταθερότητα δεν σημαίνει υποχωρητικότητα, ούτε ανοχή σε τετελεσμένα
  • Κ. Μητσοτάκης: Επιτάχυνση της κρατικής αρωγής και της αποκατάστασης στις πυρόπληκτες περιοχές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
  • ΜΙΝΕΤΤΑ Goes Morocco: 80 συνεργάτες σε ένα ταξίδι επιβράβευσης γεμάτο εμπειρίες
  • Allianz SE, Εθνική Τράπεζα και Allianz Ελλάδος υπέγραψαν οριστική συμφωνία για μειοψηφική συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία bancassurance
  • Πέθανε η ηθοποιός Μπέτυ Βαλάση
  • Τράπεζα Κύπρου: Παράταση της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου Πανίκου Νικολάου έως το 2031
  • TAP Air Portugal: Στη Lufthansa το 44,9% με απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version