Το Magic Diabetes Bus φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στους δρόμους της Αθήνας

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 17:21

Το Magic Diabetes Bus φοράει τα γιορτινά του και μεταδίδει το πνεύμα των Χριστουγέννων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους δρόμους της Αθήνας. Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να το συναντήσουν σε Δήμους της Αττικής, όπου θα σταθμεύσει σε κεντρικά σημεία με σκοπό να ψυχαγωγήσει, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και για την αξία του εμβολιασμού.

Το Magic Diabetes Bus της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Οδηγό το Διαβήτη» το συναντούμε από σήμερα στους δρόμους της πρωτεύουσας και έως τις 20 Δεκεμβρίου 2020 σε ένα μαγικό ταξίδι που περιλαμβάνει:

- Δωρεάν εξετάσεις γλυκόζης.

‐ Ενημέρωση για θέματα Σακχαρώδους Διαβήτη από Ιατρό,

- Διατροφολόγο και Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.

‐ Εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά και εφήβους σε σχέση με τοn Σακχαρώδη Διαβήτη.

- Ενημέρωση μικρών και μεγάλων για την αξία και τη σημασία του εμβολιασμού.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη είναι πιο ευάλωτοι στις λοιμώξεις και διατρέχουν σε τριπλάσιο ποσοστό κίνδυνο να νοσήσουν από πνευμονία, σε σχέση με τους υγιείς συνομήλικούς τους.

Το Χριστουγεννιάτικο «ταξίδι» του Magic Diabetes Bus ξεκίνησε από τον Δήμο Αθηναίων, σήμερα, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ., σταθμεύοντας στην Πλατεία Συντάγματος. Στις 16 Δεκεμβρίου θα σταθμεύσει στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας‐Νέας Χαλκηδόνας (Πλατεία Πατριάρχου). Στις 17 Δεκεμβρίου θα συναντήσουμε το Magic Diabetes Bus στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Νέας Σμύρνης, και στις 18 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Δαβάκη του Δήμου Καλλιθέας. Στις 19 Δεκεμβρίου η μαγευτική διαδρομή θα συνεχιστεί στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως ή Πλατεία Φλοίσβου στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου και θα ολοκληρωθεί στις 20 Δεκεμβρίου στο Δήμο Περιστερίου στην Πλατεία Δημαρχείου. Το Diabetes Magic Bus θα προσφέρει ενημέρωση από τις 10:30 π.μ. το πρωί έως τις 15:00 μ.μ. το μεσημέρι και από τις 17:00 μ.μ. έως τις 21:00 μ.μ. το βράδυ.

Στις 16 Δεκεμβρίου οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής και Αισθητικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ θα επιβιβαστούν στο Magic Diabetes Bus, και από τις 17:00 έως τις 21:00 στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας‐Νέας Χαλκηδόνας θα επιφυλάσσουν ξεχωριστές γευστικές, γλυκές και χρωματιστές εκπλήξεις για μικρούς και για μεγάλους. Αντίστοιχα, στις 20 Δεκεμβρίου οι σπουδαστές Παιδαγωγικών θα υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους στον Δήμο Περιστερίου από τις 17:00 έως τις 21:00 με στόχο να τους παρασύρουν στο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Χορηγοί της μαγικής διαδρομής του Magic Diabetes Bus είναι τα προϊόντα MISKO Ολικής Άλεσης και οι εταιρείες PFIZER HELLAS ΑΕ, οι Φαρμακοβιομηχανίες INTERMED και UNI‐PHARMA, EURODIET MED. Βασικοί υποστηρικτές είναι οι εταιρείες ASCENSIA, ο Όμιλος ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, καθώς και η εταιρεία HONOR που ενθαρρύνει το «smart living» με τα προϊόντα της, όπως το HONOR Band 5, το οποίο μετράει το οξυγόνο στο αίμα και στους καρδιακούς παλμούς. Επίσης συνέβαλαν η εταιρεία HONOR, το METROPOLITAN GENERAL, οι Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ. Α.Ε.), καθώς και το Αρχιτεκτονικό Γραφείο της κυρίας Σίσσυς Φειδά, που διακόσμησε το εσωτερικό του μαγικού λεωφορείου.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok