Έκτακτη συνέντευξη Π. Καμμένου: «Προσπαθούν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή μου»

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 10:12
Έκτακτη συνέντευξη Π. Καμμένου: «Προσπαθούν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή μου»

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, από τα γραφεία του κινήματος, προκειμένου να απαντήσει σε όσα έχουν ειπωθεί, γραφτεί και κυκλοφορήσει τα τελευταία 24ωρα σχετικά με το πρόσωπό του, τη σύζυγό του και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. 

Ο Π. Καμμένος βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας όταν η εφημερίδα «Παραπολιτικά» δημοσίευσε ηχογραφημένη συνομιλία του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με δημοσιογράφο, στην οποία ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης εμφανίζει τον τότε υπουργό Άμυνας να του δίνει εντολή να ασκήσει δίωξη σε βάρος των δημοσιογράφων της εφημερίδας.

«Προσπαθούν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή μου», είπε ο κ. Καμμένος στην αρχή της συνέντευξης Τύπου.

«Στην απάντησή της η Εισαγγελία Διαφθοράς απορρίπτει το αίτημα για χορήγηση των δικογραφιών, καθώς οι αιτούντες δεν έχουν κληθεί για παροχή εγγράφων για οποιοδήποτε αδίκημα. Οι απαντήσεις είναι ότι ποτέ δεν υπήρχε καν έρευνα που να αφορά το πρόσωπό μου ή τη συζυγό μου για τις δύο αυτές υποθέσεις».

«Οι διάλογοι που δημοσιεύθηκαν φέρεται να έχουν γίνει το 2017, ενω ουσιαστικά η δικογραφία έχει σχηματιστεί το 2016».

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο των «Παραπολιτικών» πως στήνουν μαϊμού sites στο όνομά τους για να παίρνουν λεφτά από το Δημόσιο. «Μπορεί να διαφώνησα με τον Αλέξη Τσίπρα και να αποχώρησα από την κυβέρνηση, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας υπήρξε θεσμικός πρωθυπουργός και δεν θα επέτρεπε να γίνονται τέτοιες συζητήσεις. Θέλουν να με κάνουν να σιωπήσω και να πλήξουν τη σύζυγό μου», είπε ο κ. Καμμένος.

Και συνέχισε: «Κάποιοι έχουν στήσει διαλόγους και θα τους ερευνήσει η Δικαιοσύνη, αλλά εγώ δεν είχα καμία εμπλοκή. Είχα μόνο κοινωνική σχέση. Υπάρχει σχέδιο να παραχωρηθεί η εθνική κυριαρχία. Δεν είναι τυχαία τα όσα λένε οι Ντόκοι και οι Ροζάκηδες. Όποιος τολμήσει να εμπλέξει εμένα ή μέλη της οικογενείας μου ή στελέχη των ΑΝΕΛ θα τον κυνηγήσω, όπως έλεγε ο Σαμαράς, μέχρι τέλους. Συνυπεύθυνοι όσοι τα αναπαράγουν. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω».

Όσον αφορά τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο πρώην υπουργός δήλωσε: «Εγώ δεν είμαι σε δύσκολη θέση. Αυτός είναι κατηγορούμενος. Πρέπει να βγει να ξεκαθαρίσει και να πει ότι η συζήτηση δεν έγινε ποτέ. Αντιλαμβάνομαι τη θέση του Παπαγγελόπουλου και δεν θα μπω σε διαξιφισμό μαζί του. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα επέτρεπε ποτέ να γίνουν τέτοιοι διάλογοι στο γραφείο του. Επιβεβαιώνω ότι υπήρχε αναφορά της ΕΥΠ σε σχέση με εμπλοκή του Δημήτρη Καμμένου για εμπλοκή του στη Βουλή και για μία υπόθεση στο Ιράν. Να προχωρήσει η διερεύνηση, είχα πει. Εξάλλου ο κ. Δημήτρης Καμμένος κινούταν αυτόνομα», είπε ο Πάνος Καμμένος.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok