ETHNIKI 300x250 July26 HOME

ΜΙΝΕΤΤΑ 300x250 banner ΗP

ARAG 300x250 HP

INTERLIFE 300x250 2021 Home

New Poseidon 300x250 banner FP

Αναζήτηση

 

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  • ENGLISH

Απεβίωσε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης που ασθενούσε από κορωνοϊό

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 14:48

Απεβίωσε την Κυριακή σε ηλικία 62 ετών, ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Ιωάννης, ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό από την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου, στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Ο κατά κόσμον Ιωάννης Τασσιάς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη την 1η Οκτωβρίου του 1958. Το 1979 αποφοίτησε από την Εκκλησιαστική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και το 1982 από το τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μητροπολίτης Λαγκαδά εξελέγη στις 10 Μαΐου του 2010 από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η χειροτονία του σε Επίσκοπο έγινε στις 16 Μαΐου 2010 από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο Β΄ στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου. Είχε διδάξει στην Ανωτέρα Εκκλησιαστική Σχολή Θεσσαλονίκης και είχε ανακηρυχθεί διδάκτωρ θεολογίας στη Θεολογικὴ Aκαδημία της Ούζγκοροντ στην Ουκρανία. Είχε επίσης συγγράψει πολλά άρθρα και μελέτες θεολογικού περιεχομένου. 

Όπως ανακοίνωσε το Νοσοκομείο:

«Εκοιμήθη σήμερα το πρωί, σε ηλικία 62 ετών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, μετά από μάχη που έδωσε με τον νέο κορωνοϊό.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, κατά κόσμον Ιωάννης Τασσιάς, είχε εμφανιστεί θετικός στον ιό SARS-CoV-2 και νοσηλευόταν από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020, σε Κλινική Covid-19, στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Από την πρώτη στιγμή, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και στάθηκε στο πλευρό του Μητροπολίτη, κάνοντας ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για τη βελτίωση της υγείας του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις από 15 έως 18 Νοεμβρίου

Ελεύθερος ο αστυνομικός που πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε τη σύζυγό του

επιστροφή στην κορυφή

Σχετικά Άρθρα

  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Έφοδος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στις κτηνιατρικές υπηρεσίες Τρικάλων και Λάρισας
  • Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας: Προειδοποίηση για κυβερνοεπιθέσεις σε συστήματα ψύξης
  • Pizza Fan: «Πράσινο φως» για την επαναλειτουργία των καταστημάτων με απόφαση της Αρχής για το Ξέπλυμα
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 2 έως 6 Νοεμβρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Έφοδος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στις κτηνιατρικές υπηρεσίες Τρικάλων και Λάρισας
  • Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας: Προειδοποίηση για κυβερνοεπιθέσεις σε συστήματα ψύξης
  • Singapore Airlines: Επένδυση-μαμούθ 2 δισ. δολαρίων για τη ριζική ανακαίνιση των καμπινών και των υπηρεσιών της
  • Εθνική Ασφαλιστική: Οκτώ διακρίσεις στα Content Marketing Awards 2026 και Peak Awards 2026
  • Pizza Fan: «Πράσινο φως» για την επαναλειτουργία των καταστημάτων με απόφαση της Αρχής για το Ξέπλυμα
  • Ναυπηγεία Σαλαμίνας - Naval Group: Νέα συμφωνία για την κατασκευή σουηδικών φρεγατών FDI

Copyright ©2026 e-Asfalistiki


main version