Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο ανήλικοι που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 15:54Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την πολύωρη απολογία τους στον ανακριτή οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό.
Τα δύο αδέλφια είναι υποχρεωμένα να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους τρεις φορές τον μήνα και να καταβάλουν εγγύηση 2.000 ευρώ ο καθένας, ενώ θα επιτηρούνται από κοινωνικό λειτουργό. Ο ειδικός φρουρός, που εμπλέκεται στην υπόθεση αφέθηκε ελεύθερος.
Οι ανήλικοι έδωσαν εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή για την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος του σταθμάρχη και για απείθεια που τους καταλογίζεται επειδή αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα, ενώ ο ειδικός φρουρός για τις κατηγορίες της υπόθαλψης εγκληματία και της παράβασης καθήκοντος. Οι δύο ανήλικοι δήλωσαν μετανιωμένοι για την πράξη τους, αλλά επέρριψαν στον σταθμάρχη την ευθύνη για το ξέσπασμά τους, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.
Σχετικά Άρθρα
- Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη στο Κολωνάκι
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 2 έως 6 Νοεμβρίου
- ΔΕΔΔΗΕ: Από 1ης Νοεμβρίου το χειμερινό ωράριο της διζωνικής μειωμένης τιμολόγησης
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Από σήμερα το νέο τέλος των 2 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. -
ΣΤΑΣΥ: Κλείνουν στις 21:40 οι σταθμοί από την Εθνική Άμυνα έως το Χαλάνδρι έως τις 5 Νοεμβρίου λόγω εργασιών -
Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη στο Κολωνάκι -
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα -
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 2 έως 6 Νοεμβρίου -
Allianz Beach Arena for the LA28 Olympic and Paralympic Games joins the Allianz Family of Stadiums