Τι λέει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που τον καταγγέλλει

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 13:22
Τι λέει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που τον καταγγέλλει

Σε δήλωση προέβη η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας της εναντίον του, ξεκαθαρίζοντας πώς έχουν τα πράγματα.

Ολόκληρη η δήλωση της 30χρονης σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

«Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου, είδα στο Twitter και σε κάποια σάιτ ότι έκαναν λόγο για εκδικητική πορνογραφία και θα ήθελα να πω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν το έκανε δηλαδή αφότου χωρίσαμε αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας. Φαίνεται σαν να είχε ροπή σε αυτό γιατί από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας αμέσως ανέβηκε το πρώτο βίντεο και κάποιες φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε εμένα. Είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια περίπου και εκεί υπήρχαν οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών δηλαδή.

Εγώ όταν μπήκα είδα πολύ υλικό, σε δύο κανάλια, σε δύο ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου. Είχε και ένα μπλογκ, το οποίο έχει και μέχρι σήμερα, δεν το έχει κατεβάσει, δεν ξέρω γιατί.

Εμένα με ενημέρωσε μια φίλη μου που με αναγνώρισε σε ένα βίντεο και έτσι έψαξα και βρήκα όλα τα άλλα. Έγινε μήνυση, δεν την πήρα ποτέ πίσω απλά στην ουσία ο ίδιος με προσέγγισε για να τα βρούμε εξωδικαστικά, λέγοντας μου ότι το μετάνιωσε αλλά δεν απέσυρα ποτέ τη μήνυση. Είναι από το 2019 η μήνυσή μου.

Απλά λόγω κορονοϊού καθυστέρησε η υπόθεση και πήρε αναβολή για Φεβρουάριο γιατί ο ίδιος δήλωσε ασθένεια ενώ τον είχα δει στο νησί να κυκλοφορεί κανονικά.

Προφανώς κατάλαβα ότι είναι ο συγκεκριμένος γιατί ήταν ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου υλικού και επίσης από κάποια σημεία φαίνεται εμφανέστατα και το σπίτι του και αυτό μου έκανε εντύπωση, πως δηλαδή το έκανε τόσο απροκάλυπτα. Με κατατόπισαν αρχικά, έκανα μήνυση και όλο αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ. Αυτός ανέβασε 3 βίντεο αρχικά και αυτά αναπρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό.

Το πρώτο βίντεο ανέβηκε το 2016 ενώ είχαμε σχέση απλώς εγώ δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι να μου το πει η φίλη μου. Όταν έκανα τη μήνυση διέφυγε του αυτοφώρου, δεν ξέρω δεν ενημερώθηκε; Γιατί ενώ είχα κάνει τη μήνυση ανέβηκε και τέταρτο βίντεο με εμένα… Ακόμα και τώρα υπάρχουν γιατί τα αναπαράγουν άλλοι χρήστες.

Όταν τον γνώρισα ήμουν 24 χρονών, είναι σοκαριστικό όλο αυτό που συμβαίνει και αυτή τη στιγμή δεν επιθυμώ παραπάνω δημοσιότητα, είναι ψυχοφθόρο».

Νέα καταγγελία από την τραγουδίστρια Chrysa

Στο μεταξύ, λίγες ώρες μετά τον σάλο που ξέσπασε, μία ακόμη καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ο λόγος για την τραγουδίστρια Chrysa, από το συγκρότημα OCEANDYST, η οποία είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή παλιότερα και η οποία καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η τραγουδίστρια Chrysa από το συγκρότημα Oceandvst καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πως την είχε προσεγγίσει με χυδαίο τρόπο, όταν μάλιστα η ίδια ήταν ανήλικη και είχε βρεθεί στο beach bar του στην Αλόννησο.

Στην καταγγελία αναφέρει μάλιστα πως αργότερα όταν είχε βρεθεί στο «Ράδιο Αρβύλα» με το συγκρότημά της, στις 15 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, ο Παναγιωτόπουλος την είχε αναγνωρίσει και είχε εμφανιστεί φανερά αμήχανος που έπρεπε να της μιλήσει και να της πάρει μια μίνι - συνέντευξη.

Videos

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

  • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok